امروزه کسب و کار های اینترنتی جزو جذاب ترین شغل های دنیا به حساب می آیند که می توانند در هر شرایطی باعث پولسازی شوند. راه اندازی کسب و کار به خصوص یک کسب و کاری اینترنتی کار سختی به نظر نمی رسد، اما به موفقیت رساندن آن نیاز به تلاش زیادی دارد.
برای افراد بسیاری سریع ترین راه کسب درآمد، راه اندازی کسب و کار اینترنتی است زیرا می توانند بدون داشتن دفتر کار، نیرو و… شروع به کسب درآمد کنند.
اما برای بسیاری از افراد ممکن است سوال باشد که اصلا کسب و کار اینترنتی چیست و راه اندازی کسب و کار اینترنتی چگونه انجام می شود؟ در این مقاله در راستای آموزش های مدیریت کسب و کار گروه اقیانوس آبی به بررسی چگونگی راه اندازی کسب و کار اینترنتی از صفر می پردازیم.
کسب و کار اینترنتی چیست؟
قبل از هرچیز ابتدا باید بدانیم که اصلا کسب وکار اینترنتی چیست؟ به هر فعالیتی در اینترنت که منجر به کسب درآمد شود کسب و کار آنلاین یا اینترنتی گفته می شود. فعالیت هایی که در این فضا موجب درآمدزایی می شوند، انواع و مدل های مختلفی دارد که در ادامه به بررسی هر کدام از آنها می پردازیم.
بیشتر صاحب نظران هر فعالیتی در فضای مجازی را کسب و کار اینترنتی نمی دانند. آن ها تنها فعالیت هایی را راه اندازی کسب و کار آنلاین می دانند که صاحب آن خود فرد باشد و درآمدی که از آن به دست می آورد پایدار و ثابت باشد، اما در واقع اینطور نیست. حتی اگر شما محصولات شخص دیگری را به فروش می رسانید، باید صاحب اصل بستر کار خود شما باشید.
برای مثال به وب سایتی که حتی محصولات شخص دیگری را به فروش می رساند یک کسب و کار آنلاین می گویند.
چگونه یک کسبوکار آنلاین موفق راهاندازی کنیم؟
برای راهاندازی یک کسبوکار اینترنتی موفق، نیازی نیست به بزرگی برندهایی مثل دیجیکالا فکر کنیم! کسبوکارهای اینترنتی زیادی وجود دارند که شاید نام آنها کمتر شنیده شده باشد، اما در زمینه کاری خود سودآور هستند و عملکرد بسیار خوبی دارند.
به عنوان نمونه، فروشگاهی به نام «آس بوتیک» را در نظر بگیرید. این فروشگاه فعالیت خود را بهعنوان یک کسبوکار محلی در شهر انزلی آغاز کرد. با گذر زمان، صاحب این فروشگاه تصمیم گرفت تا به کمک فضای مجازی کسبوکار خود را توسعه دهد. به همین دلیل، صفحهای در اینستاگرام راهاندازی کرد و به مرور زمان اعتماد مشتریان را بهدست آورد.
این حرکت باعث شد مشتریان «آس بوتیک» از سطح محلی فراتر رفته و به تمام نقاط کشور گسترش پیدا کنند. حالا دیگر فروش این فروشگاه محدود به مشتریان گذری نیست و با افزایش تعداد خریداران، درآمد کسبوکار نیز رشد کرده است. شاید در آینده نزدیک شاهد افتتاح شعبههای جدید این فروشگاه هم باشیم.
بنابراین، با استفاده صحیح از بسترهای آنلاین و ایجاد اعتماد در میان مشتریان، حتی یک فروشگاه کوچک هم میتواند به یک کسبوکار اینترنتی موفق و سودآور تبدیل شود. در ادامه این مقاله میآموزیم که راه اندازی کسب و کار اینترنتی چگونه است.
بیشتر بخوانید: کسب و کارهای کوچک پرسود: ۱۰ ایده نوآورانه برای کارآفرینان
مراحل راه اندازی کسب و کار اینترنتی موفق
بسیاری از افراد این سوال را دارند که برای راهاندازی یک کسبوکار اینترنتی باید از کجا شروع کرد؟ این فرآیند، مانند هر کار دیگری، اصول و مراحل خاص خود را دارد. در ادامه، ۶ مرحله مهم برای شروع و توسعه یک کسبوکار آنلاین را بهطور منظم و مختصر توضیح میدهیم که باعث افزایش سودآوری کسب و کار شما هم نیز میشود. یک کسب و کار برای این که موفق باشد لزوما نیاز نیست به اندازه ی دیجی کالا بزرگ باشد. بسیاری از کسب و کار های آنلاین امروزه هستند که به اندازه ی کسب و کار های بزرگ شناخته نشده اند اما سودآوری بالایی را دارند.
برای مثال یک کسب و کار کوچک را در نظر بگیرید که تنها در شهر خود در حال فعالیت است. این کسب و کار با شناخته شدن تنها در شهر خود می تواند به سود آوری برسد و سپس به فکر گسترش کسب و کار خود بیفتند. آماده شوید، قلم و کاغذ بردارید و مراحل را یادداشت کنید تا به سوال برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی چه باید کرد پاسخ بدهیم!
پس مهم نیست که شما یک استارتاپ دارید و یا قصد راه اندازی کسب و کار خانگی با سرمایه کم را دارید! یکی از عواملی که می تواند در موفقیت آن تاثیر داشته باشد، فعالیت مداوم است تا آنجا که در نهایت بتوانید کار خود را گسترش دهید.
– مرحله اول: شناخت خود و علایق شخصی
پیش از راهاندازی هر کسبوکاری، ابتدا باید خودتان را بشناسید و علایق و تواناییهایتان را ارزیابی کنید. اگر کاری را آغاز کنید که با روحیه و علایق شما سازگار نباشد، بهزودی خسته و بیانگیزه خواهید شد، حتی اگر درآمد خوبی داشته باشید. مقالات رفتارشناسی DISC و مدیریت خود می توانند در این زمینه به شما کمک کنند. سوالاتی که به شما کمک میکند مسیر خود را روشنتر کنید:
- چه مهارتهایی دارم؟
- در چه حوزهای تخصص و تجربه دارم؟
- چه چیزی مرا مشتاق و باانگیزه میکند؟
- سبک زندگی و ارزشهای من چگونه است؟
- چقدر سرمایه برای شروع دارم؟
- آیا برای شروع یک کار جدید آماده هستم؟
نکته: در پاسخ به این سوالات، با خودتان کاملاً صادق باشید. این مرحله پایه و اساس تصمیمگیریهای بعدی شما خواهد بود.
– مرحله دوم: یافتن ایده مناسب برای کسبوکار اینترنتی
اگر کسبوکار سنتی دارید و میخواهید آن را به فضای آنلاین انتقال دهید، مستقیم به مرحله سوم بروید. اما اگر هنوز ایده راه اندازی کسب و کار اینترنتی ندارید، به اطراف خود دقت کنید؛ بهترین ایدهها از مشکلات و نیازهای روزمره مردم سرچشمه میگیرند.
- داستان موفقیت دیجیکالا:
سعید و حمید محمدی (بنیانگذاران دیجیکالا) با مشکل خرید دوربین معیوب و نبود اطلاعات کافی روبهرو شدند. همین نیاز، الهامبخش آنها برای ایجاد یک فروشگاه اینترنتی معتبر و دقیق شد.
نتیجه: ایدههای ناب از حل مشکلات زندگی شروع میشوند، نه از فکرهای پیچیده و غیرقابل دسترس.
– مرحله سوم: انجام تحقیقات بازار
پس از یافتن ایده، تحقیقات بازار بسیار ضروری است. شما باید مطمئن شوید ایده شما در فضای آنلاین تقاضا و پتانسیل موفقیت دارد. برای این کار:
۱. استفاده از ابزارهای تحقیق کلمات کلیدی
ابزارهایی مانند KWFinder و Google Keyword Planner به شما نشان میدهند که کدام کلمات و موضوعات در حوزه کاری شما، بیشترین جستجو را دارند. از این طریق متوجه میشوید که چه میزان تقاضا برای محصول یا خدمات شما وجود دارد.
- تحلیل کلمات کلیدی: میزان جستجوی ماهانه هر کلمه و روند تغییرات آن را بررسی کنید. مثلاً، آیا محصول شما در طول سال تقاضای ثابتی دارد یا در زمانهای خاصی بیشتر مورد توجه قرار میگیرد؟
- پیدا کردن کلمات کلیدی مرتبط: کلماتی را پیدا کنید که مشتریان بالقوه شما برای جستجوی محصولات مشابه استفاده میکنند.
۲. مصاحبه با مخاطبان هدف
اگر محصول یا خدمات شما نیاز خاصی را برطرف میکند، صحبت کردن با مخاطبان هدف بسیار مهم است. برای این کار:
- نظرسنجیهای آنلاین طراحی کنید و از مخاطبان بخواهید نظر خود را درباره ایده یا محصول شما ارائه دهند.
- به انجمنها، گروههای شبکههای اجتماعی و پلتفرمهای تخصصی مرتبط بروید و از افراد درباره مشکلات و نیازهایشان سوال کنید.
- نظرات مشتریان در وبسایتهای رقبا را بررسی کنید. این کار به شما سرنخهای ارزشمندی درباره کمبودها و انتظارات بازار میدهد.
۳. تحلیل رقبا
ا بررسی عملکرد رقبا، اطلاعات بسیار مهمی بهدست خواهید آورد. موارد زیر را حتماً بررسی کنید:
- محصولات رقبا و نقاط قوت و ضعف آنها.
- نحوه قیمتگذاری و استراتژی بازاریابی آنها.
- بازخورد مشتریان (از نظرات و دیدگاههای منتشرشده).
- بررسی سایت و شبکههای اجتماعی رقبا برای درک بهتر میزان تعامل آنها با مشتریان.
هدف از تحقیقات بازار: اطمینان حاصل کنید که محصول یا خدمات شما نیاز واقعی مشتریان را برطرف میکند و از لحاظ تقاضا و رقابت، شانس موفقیت دارد.
– مرحله چهارم: تهیه محصول و قیمتگذاری مناسب
پس از تکمیل تحقیقات بازار و ارزیابی تقاضا، باید محصول یا خدمات خود را تهیه و قیمت گذاری (قیمت دادن) کنید. در این مرحله، چند نکته کلیدی را در نظر بگیرید:
۱. انواع محصولات:
- محصولات فیزیکی: مانند پوشاک، لوازم الکترونیکی، مواد غذایی و… که نیاز به انبارداری و ارسال دارند.
- خدمات: مانند طراحی سایت، مشاوره آنلاین، تولید محتوا و خدمات فریلنسری که به فضای فیزیکی نیاز ندارند.
- محصولات دیجیتال: مانند دورههای آموزشی، کتابهای الکترونیکی، نرمافزارها و فایلهای قابل دانلود.
۲. نحوه تهیه محصول:
- اگر محصول فیزیکی ارائه میدهید، تصمیم بگیرید که میخواهید آن را تولید کنید، از تولیدکنندگان دیگر تهیه کنید (عمدهفروشی) یا از طریق مدل دراپشیپینگ کار کنید.
- در صورت ارائه خدمات، مهارتهای خود را ارزیابی کرده و از استانداردها و نیازهای مشتریان آگاه شوید.
- برای محصولات دیجیتال، بر روی کیفیت محتوا و کاربردی بودن محصول تمرکز کنید.
۳. استراتژیهای قیمتگذاری:
برای قیمتگذاری محصول یا خدمات خود موارد زیر را در نظر بگیرید:
- ارزش محصول: ارزشی که محصول شما به مشتری ارائه میدهد. آیا محصول شما منحصربهفرد است و مشکلی از مشتری را حل میکند؟
- تحلیل رقبا: قیمتگذاری رقبا را بررسی کنید و ببینید چگونه میتوانید با ارائه مزایای بیشتر، قیمت مناسبتری ارائه دهید.
- قیمتگذاری نفوذی: اگر تازهکار هستید، برای جذب مشتریان جدید، با قیمت پایینتری شروع کنید و بعد از جلب اعتماد، قیمتها را منطقیتر کنید.
- هزینههای تمامشده: هزینه تولید، بازاریابی، انبارداری و حملونقل را محاسبه کنید تا مطمئن شوید محصول با سودآوری عرضه میشود.
نکته مهم در ابتدای کار: در مراحل اولیه، مهمترین هدف شما جلب اعتماد مشتری و ایجاد ارزش است. سودآوری پایدار زمانی اتفاق میافتد که مشتریان از شما راضی باشند و به برند شما اعتماد کنند.
با توجه به نوع محصول و مخاطبان هدف، بهترین مدل تهیه و قیمتگذاری را انتخاب کنید تا کسبوکار شما در مسیر رشد قرار گیرد.
– مرحله پنجم: انتخاب رسانه مناسب برای فروش
برای عرضه محصولات، باید بستری مناسب انتخاب کنید. مهمترین رسانههای کسبوکارهای اینترنتی در ایران:
- اینستاگرام: مناسب برای فروش محصولات با سرمایه کم.
- فروشگاه اینترنتی یا وبسایت: خدمات طراحی سایت کار شما را سادهتر، امنتر و حرفهایتر میکند.
- پیامرسانها (مانند تلگرام): ابزاری مناسب برای ارتباط مستقیم با مشتریان.
پیشنهاد ما: از چند رسانه بهطور همزمان استفاده کنید تا در صورت بروز مشکلات مانند فیلترینگ، هک یا اختلال، کسبوکار شما دچار بحران نشود.
– مرحله ششم: بازاریابی اینترنتی را شروع کنید
پس از راهاندازی کسبوکار، نوبت به بازاریابی اینترنتی میرسد تا محصولات خود را معرفی و فروش را افزایش دهید. مهمترین روشهای بازاریابی دیجیتال شامل:
- بازاریابی محتوا: تولید محتوای مفید برای جذب و هدایت مشتری به فروشگاه.
- تبلیغات گوگل: استفاده از گوگل ادز برای نمایش در صفحه اول نتایج جستجو.
- بازاریابی ویدئویی: ساخت ویدئوهای کوتاه و جذاب برای معرفی محصولات.
- سئو (بهینهسازی سایت): بهرهوری از خدمات سئو برای قرار گرفتن در نتایج اولیه گوگل و جذب مشتریان بیشتر.
- رپورتاژ آگهی: انتشار مقالات تبلیغاتی در سایتهای پربازدید.
- بازاریابی پیامکی: اطلاعرسانی و ایجاد تعامل مستقیم با مشتریان از طریق پیامک.
- بازاریابی شبکههای اجتماعی: مدیریت اصولی صفحات اینستاگرام، تلگرام و دیگر شبکههای اجتماعی.
راهاندازی یک کسبوکار اینترنتی موفق نیازمند برنامهریزی اصولی و برداشتن قدمهای درست است. شناخت خود، انتخاب ایده مناسب، تحقیقات بازار، تهیه محصول، انتخاب رسانه و بازاریابی اینترنتی ۶ مرحله اساسی هستند که شما را به موفقیت نزدیک میکنند.
با اجرای دقیق این مراحل و بهرهگیری از ابزارهای کسب و کار در حوزه دیجیتال، کسبوکار شما بهسرعت رشد خواهد کرد و به یک برند موفق در فضای آنلاین تبدیل میشوید.
توصیه می کنیم اگر کسب و کار خدماتی دارید حتما مقاله بازاریابی خدمات را بخوانید.
انواع کسب و کارهای اینترنتی
برای راه اندازی کسب و کار آنلاین، لازم است که با انواع کسب و کارهای اینترنتی آشنا شویم با مجله اقیانوس آبی همراه باشید:
۱. کسب و کار آنلاین فروش کالا یا خدمات
با راه اندازی کسب و کار اینترنتی از این نوع، کالایی را به صورت مستقیم و یا غیر مستقیم به مشتریان خود ارائه می کنند. برای مثال اگر دیجی کالا را در نظر بگیریم متوجه می شویم که این کسب و کار هم کالاهایی را به صورت مستقیم از انبار خود ارائه می کند، هم محصولاتی را توسط فروشندگان دیگر به خریداران ارائه می کند.
۲. راه اندازی کسب و کار اینترنتی برای فروش دوره های آنلاین
تحقیقات بازار پیشبینی کرده است که یادگیری آنلاین در سال ۲۰۱۵ به ۱۰۷ میلیارد دلار خواهد رسید. آیا می توانید یک دوره آنلاین با توجه به تخصص خود ایجاد کنید؟ پس همین امروز شروع کنید.
یکی از آسان ترین و بهترین انواع کسب و کار آنلاین کسب و کار های تولید محتوا و آموزش هستند، زیرا می توانند محتوای خود را به شکل مستقیم یا غیر مستقیم به درآمد تبدیل کنند. فروش محتوا و دوره آنلاین می تواند یک کسب وکار اینترنتی بدون سرمایه باشد، زیرا تنها بستری که برای آن نیاز دارید یک وبسایت و یا یک صفحه در شبکه های اجتماعی است.
کسب درآمد مستقیم از این روش به این معناست که برای مثال شما می توانید آموزشی را در حوزه ی تخصص خود تولید کرده و آن محتوا را به فروش برسانید. همچنین در روش غیر مستقیم شما می توانید محتواها و آموزش هایی را به صورت رایگان منتشر کنید و از طریق ترافیکی که به دست می آورید کسب درآمد کنید.
بیشتر بخوانید: ۲۵ تا از بهترین افزونه های کروم برای طراحان وب
۳. نوشتن و تولید محتوا
نویسندگی آزاد و سایر اشکال نوشتن به ستون فقرات اینترنت تبدیل شده اند. نه تنها کاربران، محتوای قابل اعتماد می خواهند، بلکه صاحبان مشاغل به دنبال استخدام نویسندگان حرفه ای هستند. فقط با یک جستجوی ساده در اینترنت می توانید به راحتی درخواست های تولید محتوا را پیدا کنید!
۴. طراحی گرافیک
آثار هنری دیجیتالی زیادی که در سراسر اینترنت و در هر وبسایت یافت میشوند به این معنی هستند که تقاضای زیادی برای این نوع خدمات وجود دارد. اگر می خواهید هنر خود را با جهان به اشتراک بگذارید، ارائه خدمات طراحی گرافیک ممکن است برای شما عالی باشد.
با ترکیبی خلاقانه از رنگها، شکلها و کلمات، متمایز شوید و کسب و کارتان را در ذهن مخاطبان ماندگار کنید!
۳. کسب و کار اینترنتی طراحی وب
یکی از بدیهی ترین کسب و کارهایی که می توانید راه اندازی کنید، طراحی وب سایت است. با ظهور کسب و کارهای آنلاین، پیدا کردن کار در زمینه طراحی وب آسان است، زیرا اکثر کسب و کارها می خواهند در دنیای دیجیتال حضور داشته باشند.
۶. فروشگاه اینترنتی
eBay، Amazon، Shopify و digikala نمونه های عالی برای راه اندازی فروشگاه های آنلاین هستند. تی شرت، جواهرات، کفش، لوازم آرایش، غذا، شیرینی و تقریباً هر نوع محصولی که می خواهید را می توانید بفروشید.
بیشتر بخوانید: افزایش فروش اینترنتی
۷. آموزش و مشاوره به کسب و کارها
آیا تخصص شما به موفقیت سایر مشاغل کمک می کند؟ مربیگری کسب و کار ممکن است جایگاه شما باشد. در جایی که بسیاری از صاحبان مشاغل با صنعت خود آشنا هستند، ممکن است در سایر جنبه های اداره یک کسب و کار به کمک و مشاوره نیاز داشته باشند. بازاریابی، فروش، استراتژی، دیجیتال مارکتینگ و … حوزه هایی هستند که می توانید به مشاغل دیگر آموزش و مشاوره بدهید.
یکی از کسب و کارهایی که در زمینه مشاوره کسب و کار خیلی تخصصی فعالیت می کند، وب سایت کاسب یار است.
۸. بازاریابی وابسته Affiliate Marketing
بازاریابی وابسته اساساً فرآیند فروش محصولات برای وب سایت دیگری است. بسیاری از افراد بیش از یک سایت بازاریابی وابسته را راه اندازی می کنند که درآمد اضافی برای آنها به همراه دارد. اگر به تازگی با یک ایده کسب و کار آنلاین شروع کرده اید – حتی به یک محصول هم نیاز ندارید. با برنامههایی مانند Amazon Affiliate و بازاریابی وابسته دیجی کالا میتوانید به سادگی با اشتراکگذاری محصولات دیگران درآمد کسب کنید!
بیشتر بخوانید: انواع روش های بازاریابی
۹. فروش مجدد
فروش مجدد محصولات در اینترنت می تواند راهی عالی برای کسب درآمد باشد. نکته کلیدی، یافتن منبعی برای اقلام کم هزینه است که بتوانید آن را با قیمت بیشتری بفروشید.
۱۰. فروش کتاب الکترونیکی
چه کتاب الکترونیکی بنویسید و چه کتاب دیگری بفروشید، می توانید درآمد کسب کنید. می توانید از برنامه های آنلاین مثل Canva.com برای طراحی کتاب الکترونیکی خود و فروش آن استفاده کنید. این یک کسب و کار آنلاین بدون سرمایه است، زیرا تحویل محصول آن کاملا دیجیتال است و نیازی به چاپ کتاب، داشتن موجودی کالا و هزینه حمل و نقل نیست.
– کتاب های منتشر شده در گروه اقیانوس آبی
۱۱. تدریس خصوصی آنلاین
دانشآموزان در هر سنی با موضوعاتی مواجه میشوند که در مورد آنها به کمک نیاز دارند و شما میتوانید از تخصص خود برای کمک دانش آموزان و تدریس آنلاین استفاده کنید.
۱۲. وبلاگ نویسی
وبلاگ نویسی درهای بسیاری را به روی شما باز می کند. با ایجاد یک وبلاگ با محتوای باکیفیت می توانید بازاریابی وابسته، فروش تبلیغات در سایت خود و ارائه تخصص و خدمات خود برای کمک به دیگران استفاده کنید.
۱۳. تبلیغات
آیا مهارت خاصی برای ایجاد تبلیغاتی که مردم دوست دارند دارید؟ میتوانید این خدمات را به صاحبان مشاغل در سراسر جهان ارائه دهید و به ایجاد کمپینهای تبلیغاتی، گرافیک و نسخههای تبلیغاتی آنها کمک کنید تا کسب و کار بیشتری برای آنها ایجاد شود. اگر کار تبلیغات شما موفقیت آمیز باشد – می توانید پول زیادی به دست آورید.
۱۴. مدیر رسانه های اجتماعی
اگر به فیس بوک، اینستاگرام و توییتر معتاد هستید – چرا برای بازی در رسانه های اجتماعی پول دریافت نمی کنید؟ با اکثر کسبوکارها دوست دارند مدیریت شبکه های اجتماعی خود را به یک فرد حرفهای برون سپاری کنند. شما می توانید از خانه یا حتی با موبایل خود کار کنید.
۱۵. پادکست
اگر دوره های آنلاین و وبلاگ نویسی مورد توجه شما نیست، چرا پادکست را امتحان نمی کنید؟ شما می توانید یک پادکست در هر صنعت یا جایگاهی ایجاد کنید و از علاقه و تخصص خود برای سرگرم کردن یا آموزش شنوندگان استفاده کنید. میتوانید با گرفتن حامیان مالی و تبلیغکنندگان یا حتی اشتراکگذاری محصولات خودتان، کسب درآمد کنید!
نتیجهگیری
در این مقاله به صفر تا صد راه اندازی کسب و کار اینترنتی پرداختیم. راهاندازی یک کسبوکار اینترنتی موفق نیازمند برنامهریزی اصولی و گامبهگام است. با شناخت خود، یافتن ایده مناسب، تحقیقات بازار، تهیه محصول و انتخاب رسانههای مناسب، میتوانید کسبوکار خود را بهخوبی پایهگذاری کنید.
موفقیت تنها با راهاندازی کسب نمیشود؛ بلکه آموزش کسب و کار اینترنتی، بازاریابی اینترنتی، ایجاد اعتماد مشتری و یادگیری مداوم و مشاوره برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی عوامل کلیدی برای رشد و پیشرفت هستند. با پشتکار و استفاده از ابزارهای دیجیتال مانند تولید محتوا، سئو و شبکههای اجتماعی میتوانید مشتریان بیشتری جذب کنید و به موفقیت پایدار برسید.
اگر صاحب کسب و کار هستید و می خواهید دانش مدیریتی خود را بالا ببرید، مگادوره مدیریت کسب و کار با نام دوره کاپیتان در محل گروه اقیانوس آبی در یزد برگزار میشود. پیشنهاد میکنیم، حتما دوره کاپیتان را بررسی کنید و در صورتی که به مشاوره برای شرکت در دوره نیاز داشتید با ما تماس بگیرید: ۹۱۰۰۲۰۸۰-۰۳۵
یادگیری را متوقف نکنید و همین امروز برای رسیدن به هدف خود قدم بردارید!
سوالات متداول
-
چگونه برای راه اندازی کسب و کار آنلاین ایده پیدا کنیم؟
-یک تابلوی طوفان فکری ایجاد کنید و تمام ایده های خود را روی آن قرار دهید.
-با ایدههای تازه مرور کنید و فهرست خود را اصلاح کنید.
-از دوستان و خانواده کمک بگیرید.
-برای یافتن ایده های جدید کسب و کار آنلاین از مشتریان فعلی نظرسنجی کنید.
-روند جستجو در Google Trends را بررسی کنید. -
بهترین کسب و کار اینترنتی برای شروع چیست؟
– فروش لباس
– فروش هنر
– فروش اجناس دست ساز
– بازاریاب وابسته یا affiliate marketing
– یک وبلاگ آموزشی
– مشاوره دادن در زمینه های مختلف -
ایده های راه اندازی کسب و کار اینترنتی در خانه چیست؟
– یک فروشگاه تجارت الکترونیک
– خرید محصولات به صورت عمده برای فروش آنلاین
– آموزش دوره های آنلاین
– نویسندگی و تولید محتوا
– خدمات آنلاین
– فروش محصولات خانگی
– راه اندازی یک کانال یوتیوب
– طراحی وب سایت
– سئو
– گرافیک و طراحی -
چگونه یک کسب و کار اینترنتی کوچک راه اندازی کنم؟
– یک شکاف در یک بازار گوشه یا همان نیچ مارکت پیدا کنید و آن را پر کنید.
– یاد بگیرید که چگونه نسخه ای بنویسید که بفروشد.
– وب سایت خود را بسازید و طراحی کنید.
– در سایت های رسانه های اجتماعی مانند اینستاگرام، فیس بوک و لینکدین حضور پیدا کنید.
– وب سایت خود را برای سئو بهینه کنید.
– در صنعت خود متخصص شوید.
– ارائه خدمات عالی به مشتریان
– چندین منبع درآمد ایجاد کنید -
برای آموزش راه اندازی کسب و کار اینترنتی چکار کنیم؟
برای آموزش راهاندازی کسبوکار اینترنتی، مهارتهای لازم مانند ایدهپردازی، تحقیقات بازار، تولید محتوا، سئو و بازاریابی دیجیتال را یاد بگیرید و از منابع آموزشی معتبر مانند دورههای آنلاین و مقالات تخصصی استفاده کنید.
-
راه اندازی کسب و کار اینترنتی با دستان خالی امکان پذیر است؟
بله، راهاندازی کسبوکار اینترنتی با دستان خالی ممکن است؛ با استفاده از مهارتهای شخصی، بسترهای رایگان مانند اینستاگرام و تولید محتوا میتوان شروع کرد.
-
یک ایده برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی موفق چیست؟
فروش محصولات دستساز یا هنری از طریق اینستاگرام یا یک فروشگاه اینترنتی، با تمرکز بر نیازهای خاص بازار و تبلیغات هدفمند.
سلام
ممنون از این محتوا که عالی بود
ببخشید سرمایه مورد نیاز شروع کسب و کار اینترنتی باید تقریبا چقدر باشه؟
سلام. ممنون از انتقال نظرتون. کسب و کار اینترنتی سرمایه کسب و کارهای فیزیکی رو نیاز نداره. تنها هزینه ای که برای شروع یک کسب و کار آنلاین نیاز دارید هزینه راه اندازی و ساخت سایت و آموزش هایی مثل سئو و دیجیتال مارکتینگ هست
خدماتمون رو به کدوم سایت به اشتراک بگذاریم تا مردم از ما خرید کنند و با کسب و کار ما آشنا بشن
سلام. میتونین از سایت های رایگان مثل شیپور، دیوار، نیاز روز، و … استفاده کنید و در این پلتفرها خودتون رو معرفی کنید. در شبکه های اجتماعی هم میتونین کسب و کار خودتون رو در کامنتهای پست های مرتبط به افراد معرفی کنید.
بنظر من فردی که قراره یه کسب و کار اینترنتی راه بندازه بهتره فردی باشه که رابطه اجتماعیش با افراد بسیار خوب و یک شخص ایده پرداز باشه
سلام. ممنون ا انتقال نظرتون. همه افراد با تحقیق دراین زمینه و پشتکار می تونن کسب و کار اینترنتی خوبی داشته باشن ولی قطعا ایده پردازان موفق تر خواهند بود
در دوران همه گیری ویروس کرونا ایده کسب و کار آنلاین و اینترنتی خصوصا در منزل، بهتر از سایر مشاغل توانستهاند پیشرفت کنند، زیرا محدودیتی برای انجام آنها وجود ندارد و حتی به صورت دورکاری نیز میتوان آنها را انجام داد.
سلام. بله کاملا درسته. وقتی کسب و کار اینترنتی راه اندازی میکنید حتی در مهمانی و مسافرت هم در حال درآمدزایی هستید، چون محدودیت مکانی ندارین
یکی از کارهایی که یک متخصص کسب و کار اینترنتی همیشه باید انجام دهد، آنالیز و بررسی سایت های بزرگ، نحوه سئو(بهینه سازی برای موتورهای جستجو) و همچنین نحوه فعالیت آنها در شبکه های اجتماعی است.
سلام بله کاملا درسته. بررسی رقبا در بیزنس های آنلاین امر بسیار مهم و حیاتی برای موفقیت هست. با بررسی رقبا سایر فعالیت ها مثل سئو شبکه های اجتماعی هم جهت میگیرن
سلام و عرض ادب خدمت تمامی عوامل اقیانوس آبی
ممنونم از مطالب خوب و مفیدتون با همین فرمون برید جلو عالیه
درود
خوشحالیم که مطالب اقیانوس آبی را مفید دیدید. اگر به موضوع راه اندازی کسب وکار علاقه دارید، مقاله زیر را هم بخوانید: https://oghyanooseabi.com/management-mag/starting-a-new-business/
.
یکی از اقوام که در تبریز زندگی میکنند با فروش صنایع دستی یزد از طریق اینستاگرام مشغول به فعالیت شد و خیلی بازدهی خوبی داشته.در مدت زمان کوتاهی جواب عالی گرفتند
چقدر عالی
پیشنهاد میکنیم این لینک رو براشون بفرستین که بتوننن هر موقع خواستن از خدمات مشاوره راه اندازی کسب و کار اینترنتی ما استفاده کنن:
https://oghyanooseabi.com/product-category/digital-services/
راه اندازی کسب و کار خانگی که بتونیم محصولات رو بدون در اختیار داشتن فضایی برای اجاره در معرض دید مشتری با کمترین هزینه انجام بدی خیلی خوب هست.البته باید آموزش های لازم رو دید که بتونی در فضای مجازی خودت رو نشون بدی.ممنون از راهکارهای خوبتون
سلام. من قصد دارم کسب و کار اینترنتی راه بندازم ولی خوب این ترس رو دارم که تا شناخت کامل مدت زیادی طول بکشه تا مشتری بتونه اعتماد بکنه.باتوجه به اینکه یکسری سایت های تقلبی هست که کار بقیه رو هم خراب میکنند.پیشنهاد شما چی هست؟
سلام. در کل راه اندازی وب سایت و اومدن اون توی نتایج گوگل زمانی بین ۶ ماه تا یک سال هست بسته به میزان فعالیتتون در وب سیات و کیفیت مطالب و محصولی که تولید می کنید.
ربات های گوگل بسیار باهوش هستن و اگر کاربران تمایز شما رو تشخیص بدن بعد از مدتی تمام رقبای تقلبی شما از رده خارج میشن. اصلا نگران این موضوع نباشین و سایتتون رو سریع تر راه اندازی کنین
من سرمایه ی اولیه رو دارم ولی حقیقت چون خودم همیشه کار اداری انجام دادم نمیدونم چکاری میتونم انجام بدم که بتونم بصورت اینترنتی فعالیت کنم. از شروع کار بهمون کمک میکنید؟
سلام. بله برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی از ایده تا اجرا همراه شما هستیم. اگر قصد دارید شعبه آنلاین کسب و کارتان را راه اندازی کنید، به لینک زیر مراجعه کنید:
https://oghyanooseabi.com/product-category/digital-services/
اینکه جا و مکان خاصی نمیخواد خیلی خوب هست یکی فروشندگان لباس کودک از اول با فروش اینترنتی و فقط با خرید جنس و نگهداری در خانه شروع کرد و حالا فروش فوق العاده ای داره که یک طبقه از خانه رو برای اینکار اختصاص داده و فروش انجام میده
سلام. بله برای کسب و کارهای خانگی، دیجیتالی شدن یک وجه تمایزه چون خرج هایی مثل اجاره و هزینه آب و برق و … رو ندارن و میتونن در ۲۴ ساعت شبانه روز فعالیت داشته باشن
سلام خسته نباشید,خیلی عالی انواع کسب و کار هارو با مثال توضیح داده بودید و این متن خیلی بهم کمک کرد 🙏🏻🙏🏻
ایده هایی که برای کسب و کار در خونه داده بودید عالی بود
فقط یه سوال برای کسب و کار اینترنتی توی خونه نیاز به مجوز خاصی هستش؟
سلام. خوشحالیم مقاله براتون مفید بوده
خیر مجوز خاصی نیاز نیست. فقط اگر وب سایت طراحی کنید، به نشان اعتماد الکترونیکی نیاز دارید