9 نکته فروش عصبی

۹ نکته فروش عصبی کدامند؟

فهرست مطالب
اگر عجله داری PDF مقاله را دانلود کن تا هر وقت خواستی بخونی

برخی مواقع افراد چیزهایی می‌خرند که شاید هرگز از آن استفاده نکنند؛ اما دلیل آن چیست؟ ممکن است این موضوع برای شما هم اتفاق افتاده باشد. دلیل این که گاهی بدون نیاز به محصولی آن را می خرید. این امر نشان دهنده مهارت فروشنده است!

یک فروشنده حرفه ای با استفاده از تکنیک فروش عصبی (NeuroSales) روی شما تأثیر می‌گذارد و شما را وادار به خرید می‌کند. فروش عصبی تکنیک فوق العاده ای برای افزایش فروش کسب و کار شما است.

استفاده از تکنیک های فروش عصبی، همیشه جزئی از آموزش های مدیریتی در گروه اقیانوس آبی است.

فروش عصبی چیست؟

به استفاده از اطلاعات علوم عصب شناسی برای شناخت نحوه کارکرد مغز انواع مشتریان، فروش عصبی گفته می شود.

در عصر دیجیتال تمام فروش ها در نهایت به تعامل با افراد منجر می شود به همین دلیل افراد بیشتر تمایل دارند تا از کسانی خرید کنند که آن‌ها را یا می‌شناسند یا به آن‌ها علاقه دارند یا حداقل به آن‌ها اعتماد دارند.

بر اساس علم عصب، فروش عصبی به معنای به کارگیری تاکتیک ها و استراتژی ها برای هدایت ذهن مشتری به سمت فرایند تصمیم گیری برای خرید محصول و محقق شدن اهداف فروش است.

فروش عصبی چیست؟

بررسی مغز در فروش عصبی

مغز در فروش عصبی به سه قسمت تقسیم شده که هر ۳ بخش بر یکدیگر نیز تاثیر می گذارند. این ۳ بخش شامل موارد زیر است:

مغز جدید

مغز جدید در واقع بخشی است در فروش عصبی که وظیفه ی پردازش داده های منطقی و جدی را بر عهده دارد.

مغز میانی

این بخش در فروش عصبی وظیفه ی پردازش احساسات و در میان گذاشتن آن ها با دیگر بخش های مغز را بر عهده دارد.

مغز قدیم

این قسمت تصمیم نهایی را در خرید می گیرد. یعنی اطلاعات را از بخش میانی و جدید گرفته و در نهایت اقدام به تصمیم نهایی برای خرید می کند.

بیشتر بخوانید: تکنیک های فروش تام هاپکینز

تکنیک های فروش عصبی

اگر تکنیک های فروش عصبی را یاد بگیرید می توانید در فروش تمام محصولاتتان از آن ها استفاده کنید. این تکنیک‌ها بسیار ساده هستند که در ادامه این مطلب از مجله اقیانوس آبی به آن‌ها اشاره می‌کنیم:

۱. احساسات فرد را نشانه بگیرید.

مشتریان بر اساس احساسات، نیازها و عواطف خود تصمیم می‌گیرند، نه بر اساس منطق و فکر. وقتی شما چیزی را می‌فروشید، باید سعی کنید روی احساسات انواع مشتریان خود تأثیر بگذارید. این نکته در مورد کالاهایی که مخاطبان آن ها خانم ها هستند بسیار مهم است.

۲. در فروش عصبی روی ارزش کالای خود تمرکز کنید.

ارزش کالای شما بستگی به چیزی دارد که می‌فروشید. شما باید ارزش کالای خود را به نحوی بیان کنید که مشتری بداند در قبال هزینه‌ای که پرداخت می‌کند کالایی دریافت می‌کند که برای او منفعت زیادی دارد و قیمت بی جا پرداخت نکرده است.

۳. برای مشتری مثال بزنید.

انسان‌ها موجوداتی اجتماعی هستند و علاقه زیادی به تأیید شدن دارند. در نتیجه هنگام فروش عصبی، استفاده از این موارد را فراموش نکنید: اعلام تعداد افرادی که این کالا را خریده‌اند، نشان دادن نظر مشتریان و میزان رضایت آن‌ها و …

بیشتر بخوانید: مشتریان فعلی، راهی بی هزینه برای فروش بیشتر

۴. در فروش عصبی مشتری را مجبور به کاری نکنید.

شما می‌توانید افراد را ترغیب به خرید کنید، می‌توانید احساس نیاز آن‌ها را برانگیزید تا از شما خرید کنند، اما هرگز نباید آن‌ها را مجبور کنید تا خرید کنند. با این کار آن‌ها نه تنها از شما خرید نمی‌کنند، بلکه هرگز به فروشگاه شما باز نخواهند گشت. متاسفانه اشتباه اکثر فروشندگان در فروش همین مورد است.

اگر مدل رفتاری افراد را بشناسید، می توانید رفتار خود را با آن چه برای مشتری قابل قبول است هماهنگ کنید و تشخیص دهید که با هر مشتری چطور رفتار کنید تا بخرد.

در فروش عصبی مشتری را مجبور به کاری نکنید.

۵. روی علاقه افراد به خرید کردن تمرکز کنید.

افراد به خرید کردن علاقه دارند، اگر سعی کنید با استفاده از این علاقه تجربه خرید را برای آن ها زیباتر کنید، قطعا فروش خواهید داشت.

آزمایشات مختلفی در فروشگاه‌ها انجام شده و نتایج نشان می‌دهند که پخش یک موسیقی خاص و حتی رایحه‌های بر تصمیمات خرید مشتریان تاثیر می‌گذارد. مثلا در یک لباس‌فروشی استفاده از بوی وانیل باعث دو برابر شدن فروش ماهانه آن ها شده است. 

بیشتر بخوانید: استفاده از بازاریابی اینترنتی برای بالا بردن فروش

۶. از علاقه انسان ها به آرامش و راحتی استفاده کنید.

عشق، سلامتی، راحتی، آرامش و شکوه چیزهایی هستند که اکثر مردم به دنبال آن هستند. پس سعی کنید هنگام فروش عصبی یکی از این موارد را به مشتری خود یادآوری کنید. مثلاً بگویید با خرید این کالا همه عاشق شما می‌شوند یا با خرید این کالا شما می‌توانید کارهای خود را خیلی راحت‌تر انجام بدهید.

۷. استفاده از صدا، بو یا رنگ در فروش عصبی

برخی افراد هرگز از اینترنت خرید نمی‌کنند، چون آن‌ها نمی‌توانند کالای مورد نظر خود را لمس کنند. در بقیه موارد هم هرچه دسترسی مشتری بیشتر باشد، احتمال خرید نیز افزایش می‌یابد. برای مشتریان خود این امکانات را فراهم کنید تا روی احساسشان بیشتر تاثیر بگذارید.

بیشتر بخوانید: تکنیک های افزایش فروش

۸. گزینه های بسیار باعث عدم خرید مشتری می شوند.

قبل از بررسی این نکته به این سوال جواب دهید که آیا تا کنون به این موضوع فکر کرده اید که مخاطبین و مشتریان شما دقیقا به چه چیزی احتیاج دارند؟ و کسب و کار شما چه چیزی را به آن ها تحویل می دهد.

زمانی که یک مشتری تمایل به خرید داشته باشد اما کسب و کار شما به او پیشنهاد های ضعیفی را ارائه کند باعث می شود تا مشتری از خرید خود منصرف شود.

بنابراین می توان گفت که پیشنهاد های ضعیف، محصولات بی کیفیت و عدم شناخت دقیق یک مخاطب باعث می شود فروش شما کاهش یابد. حال شما باید به مخاطبین و مشتریان خود نگاهی بیاندازید و با تقاضای او را با محصول خود مقایسه کنید.

در اینجا متوجه خواهید شد که آیا محصول شما دقیقا همان چیزی است که مخاطب نیاز دارد یا نه. بنابراین کسب و کار شما بهتر است گزینه های کم تر اما با کیفتی را ارائه دهد تا آن که بخواهد گزینه های زیاد اما بر خلاق نیاز مشتری ارائه دهد.

۹. القای حس فوریت

این نکته را ممکن است بسیار مشاهده کرده باشید که یکی از بهترین نکات در بازاریابی عصبی است. کمبود و ایجاد حس فوریت باعث می شود تا افراد جذب محصول شوند برای مثال سایت هایی را شاید مشاهده کرده باشید که در محصولشان آورده اند تنها ۵ محصول دیگر باقی است.

زمانی که مشتری مشاهده کند تعداد زیادی از آن محصول دیگر موجود نیست و اکثر موجودی به سرعت فروش رفته باعث ایجاد حس فوریت در او شده و دست به خرید می زند.

۵ ۷ رای ها
امتیاز بدهید
نویسنده مقاله : صفیه چهارخطی

اشتراک گذاری با دوستانتان در :

جهت دانلود PDF ایمیل و شماره موبایل خود را وارد کنید.
این مطالب را هم حتما بخوانید
دوره آموزشی مرتبط
دوره فروش به شما کمک می کند تا در بازاری که روز به روز به سمت فضای رقابتی تری پیش می رود، کسب وکاری با سیستم فروش و بازاریابی اصولی و متمایز داشته باشید.

40%   ۱۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال ۵,۹۹۰,۰۰۰ ریال

اشتراک در
اطلاع از
13 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
samiee

اینکه چطور احساسات مشتری رو در فروش عصبی درگیر کنیم خیلی هنر خوبیه. ۱۰۰ ها روش میشه با توجه به شخصیت مشتری و نوع محصول پیاده کرد. من دوره disc رو از شما خریدم و خیلی توی این موضوع به من کمک کرد.

پگاه جلالی
پاسخ به  samiee

ممنونیم از انتقال نظر و محبت شما به مجموعه

شادکام

از بهترین مقالاتی بود که درباره فروش عصبی خوندم. ممنون

حسین نیازی

عاااااالی بود👍

پگاه جلالی
پاسخ به  حسین نیازی

🌺

مهلا

سلام. روش های فروش عصبی رو که توضیح دادید بسیار آموزنده بود

پگاه جلالی
پاسخ به  مهلا

سلام. ممنون از انتقال نظرتون. پیشنهاد میکنم مقاله بازاریابی عصبی رو هم بخونین:
https://oghyanooseabi.com/marketing-mag/neuromarketing/

محمد علوی

ممنون که به خوبی همه‌ی تکنیک ها و بخش ها رو کامل و دقیق توضیح داده بودید

پگاه جلالی
پاسخ به  محمد علوی

سلام. اگر مایل هستید با تکنیک های بیشتری آشنا بشین، مقاله راهکارهای افزایش فروش رو حتما بخونین:
https://oghyanooseabi.com/sales-mag/sales-techniques/

شهوری

من بعد از این مقاله‌، مطلب انواع مشتریان رو هم خوندم اطلاعات بسیار کاملی داده بودین. ممنون از شما

پگاه جلالی
پاسخ به  شهوری

سلام. خوشحالیم که مطلب براتون مفید بوده. شناخت انواع مشتراین و بعد استفاده از تکنکیک های فروش عصبی میتونه خیلی به افزایش فروش شما کمک بکنه. پیشنهاد میکنم مقاله راه های وفادارسازی مشتریان رو هم بخونین:

https://oghyanooseabi.com/crm-mag/customer-loyalty/

یاسین رضایی

اینکه تموم اطلاعات رو درباره ۳ بخش مغز دادید برام جالب و کاربردی بود

پگاه جلالی
پاسخ به  یاسین رضایی

🙏🏻🙏🏻🙏🏻

پشتیبانی اقیانوس آبی

سوالی دارید ؟ یکی از روش های زیر را برای دریافت پیشتیبانی انتخاب کنید.

pdf مقاله حاضر است. با یک کلیک دانلود کنید: