همه چیز درباره شرکت گوگل

فهرست مطالب
اگر عجله داری PDF مقاله را دانلود کن تا هر وقت خواستی بخونی

در دوره‌های آموزش مدیریت کسب و کار گروه اقیانوس آبی، همواره از شرکت گوگل به عنوان مثالی از سیستم و مدیریت درست یاد می شود. به همین دلیل شناخت بهتر صاحب گوگل، مخترع گوگل، مدیران شرکت گوگل و تاریخچه و … می تواند به ما در مدیریت بهتر کسب و کارمان کمک کند.

کلمه گوگل google در واقع برگرفته از کلمه گوگول یا googol است. گوگول به معنای عدد ۱۰ به توان ۱۰۰ می باشد که همان عدد ۱ و یک صد هزار صفر در جلوی آن است. اما هدف از انتخاب این اسم چیست؟ هدف از انتخاب این اسم این است که نشان دهند هدف از به وجود آوردن شرکت گوگل یا google corporation رساندن تمامی اطلاعات به سراسر دنیا است.

معنی اسم گوگل

در ادامه این مقاله، به بررسی چگونگی شکل‌گیری شرکت گوگل و کشوری که این غول فناوری در آن متولد شده است، می‌پردازیم. در ادامه این مقاله، به بررسی چگونگی شکل‌گیری شرکت گوگل و اینکه گوگل ساخت کدام کشور است، می‌پردازیم.

اگر صاحب کسب و کار هستید و می خواهید دانش مدیریتی خود را بالا ببرید، مگادوره مدیریت کسب و کار با نام دوره کاپیتان در محل گروه اقیانوس آبی در یزد برگزار می‌شود. پیشنهاد می کنیم، حتما دوره کاپیتان را بررسی کنید و در صورتی که به مشاوره برای شرکت در دوره نیاز داشتید با ما تماس بگیرید: ۹۱۰۰۲۰۸۰-۰۳۵

شرکت گوگل چطور به وجود آمد؟

در مورد تاریخچه گوگل می توان گفت: گوگل پروژهٔ تحقیقاتی دو دانشجوی دکتری دانشگاه استنفورد بود که در سال ۱۹۹۸ استارت خورد. موتور جستجوگر آن‌ها ابتدا با دامنه google.stanford.edu استفاده می‌شد، ولی در ۱۵ سپتامبر سال ۱۹۹۷ دامنه google.com ثبت شد و در سپتامبر سال ۱۹۹۸ اولین دفتر کار گوگل راه‌اندازی شده و شرکت گوگل رسماً به ثبت رسید.

گوگل با تمرکز بر موتور جستجوی خود که از الگوریتم‌های پیچیده برای رتبه‌بندی نتایج جستجو بر اساس مرتبط بودن استفاده می‌کرد، به سرعت به محبوبیت رسید.

موفقیت اولیه گوگل منجر به گسترش سریع آن به سایر حوزه‌ها، از جمله خدمات ایمیل (Gmail)، نقشه آنلاین (Google Maps)، نرم‌افزار اداری (Google Suite) و سیستم‌عامل تلفن همراه (Android) شد. این شرکت همچنین در زمینه‌های نوظهوری مانند هوش مصنوعی، خودروهای خودران و محاسبات ابری سرمایه‌گذاری قابل توجهی کرده است.

امروزه، گوگل به یکی از قدرتمندترین و شناخته‌شده‌ترین شرکت‌های جهان تبدیل شده است و محصولات و خدمات آن توسط میلیاردها نفر در سراسر دنیا استفاده می‌شود. این شرکت به دلیل نوآوری، فرهنگ کار منحصر به فرد و تعهد به سازماندهی اطلاعات جهان و قابل دسترس و مفید کردن آن برای همه شناخته شده است. در سال ۲۰۱۵، گوگل به عنوان زیرمجموعه‌ای از شرکت هلدینگ آلفابت بازسازی شد. ساندار پیچای به عنوان مدیرعامل آلفابت و مدیرعامل گوگل منصوب شد.

تاریخچه گوگل

در ادامه برخی از تاریخ های مهم برای گوگل آماده است:

  • ۱۹۹۶:لری پیج و سرگئی برین در دانشگاه استنفورد ملاقات می‌کنند و روی ایده یک موتور جستجوی جدید کار کردند.
  • ۱۹۹۸: شرکت گوگل تاسیس شد.
  • ۲۰۰۰: گوگل به محبوب‌ترین موتور جستجوی جهان تبدیل شد.
  • ۲۰۰۴: گوگل اولین عرضه اولیه عمومی خود را انجام داد.
  • ۲۰۰۵: Google Maps راه اندازی شد.
  • ۲۰۰۷: YouTube توسط گوگل خریداری شد.
  • ۲۰۰۸: مرورگر وب Google Chrome راه اندازی شد.
  • ۲۰۱۱: Google+، یک پلتفرم شبکه اجتماعی، راه اندازی شد.
  • ۲۰۱۲: Google Glass، یک هدست واقعیت افزوده، شناخته شده است.
  • ۲۰۱۵: گوگل به زیرمجموعه‌ای از شرکت هلدینگ Alphabet رفت.
  • ۲۰۱۶: AlphaGo، یک برنامه هوش مصنوعی که گوگل توسعه داده است، قهرمان جهان در بازی Go را شکست می‌دهد.
  • ۲۰۱۸: Google Pixel 3، جدیدترین گوشی هوشمند این شرکت، ساخته شد.
  • ۲۰۱۹: Google Stadia، یک سرویس بازی ابری، راه اندازی شد.
  • ۲۰۲۰: Google اعلام می‌کند که تا سال ۲۰۳۰ به طور کامل از منابع تجدیدپذیر برای تامین انرژی مراکز داده خود استفاده خواهد کرد.

اگر شما هم به دنبال راه اندازی کسب و کار اینترنتی موفق هستید، روی لینک کلیک کنید.

صاحب گوگل کیست؟

مالک گوگل کیست؟ در جواب به این سوال می توان گفت که مخترع یا مالک گوگل لری پیج است که با همکاری سرگئی برین توانست پروژه خود را به سرانجام برساند. اما شرکت چند‌بعدی و بین‌المللی که امروز با نام گوگل می شناسیم، محصول فعالیت تیمی از مهندسان با استعداد و خلاق است.

لری پیج

خالق و مخترع گوگل

شرکت گوگل توسط لری پیج و سرگئی برین دو دانشجوی دکترای دانشگاه استنفورد در کالیفرنیا به وجود آمد. لری پیج در سال ۲۰۲۱ به عنوان ششمین و سرگی برین به عنوان هشتمین مرد ثروتمند جهان شناخته شدند و به آن ها پسران گوگل می گویند. در سال ۲۰۰۵ مستندی به همین نام در مورد آن ها ساخته شد.

مخترعان گوگل

در ویدئو زیر بیشتر با زندگی دو مخترع گوگل آشنا می شوید:

زندگی نامه بنیان گذاران و صاحبان گوگل

همانطور که گفته شد شرکت گوگل را دو نفر به نام های لری پیچ و سرگی برین بنیان گذاری کردند. در ادامه این مطلب از مجله اقیانوس آبی به زندگی نامه این دو نفر اشاره خواهیم کرد.

لری پیچ (Larry Page)

در ۲۳ مارس سال ۱۹۶۳، لری پیچ در ایالت میشیگان آمریکا متولد شد. پدر و مادر لری پیچ پروفسور های علوم رایانه و مدرس برنامه نویسی کامپیوتر بودند. به همین دلیل نیز لری از کودکی به مسائل کامپیوتر علاقه مند شد. همین موضوع باعث این شد تا او دانشمند رایانه و در نهایت بنیان گذار شرکتی به نام گوگل شود.

در سال ۲۰۱۹ لری پیج به عنوان دهمین فرد ثروتمند جهان شناخته شد. او امروزه نیز مدیرعامل شرکتی به نام آلفابت می باشد

آلفابت

سرگی برین (Sergey Brin)

سرگی برین نیز یکی دیگر از بنیان گذاران گوگل بود. او در ۲۲ اوت سال ۱۹۷۳ در شهر مسکو روسیه متولد شد. خانواده ی سرگی برین در ۶ سالگی او تصمیم به مهاجرت به امریکا می گیرند. پدر و مادر سرگی برین ریاضی دان و پروفسور دانشگاه و همچنین پژوهشگر های ناسا بوند. او در دانشگاه رشته ریاضیات و علوم رایانه را در دانشگاه مریلند گذراند که همین موضوع باعث آشنایی او با لری پیج شد.

سرگی برین

این دو نفر به وسیله آشنایی در دانشگاه، موتور جستجوی وبی را ساختند به نام گوگل. پس از مدتی نیز این دو نفر تصمیم به ترک تحصیل گرفته و تصمیم گرفتند تا کار خود را در گاراژی ادامه دهند. سرگی برین نیز در سال ۲۰۱۹ چهاردهمین فرد ثروتمند جهان بود، امروزه نیز به عنوان ارشد ترین مدیر شرکت آلفابت مشغول به کار است.

مدیران گوگل

سوندار پیچای (Sundar Pichai) مهندس هندی تبار و مدیر عامل اجرایی شرکت گوگل است که از دهم اوت ۲۰۱۵ به این سمت برگزیده شد. وی بعد از گذشت چهار سال در روز چهارم دسامبر ۲۰۱۹ پس از کناره گیری لری پیج با حفظ سمت به عنوان مدیرعامل اجرایی آلفابت برگزیده شد .

در سال ۲۰۱۵، گوگل قسمت‌های مختلف خود را به صورت شرکت خوشه‌ای آلفابت Alphabet سازماندهی کرد. گوگل در حال حاضر بزرگ‌ترین زیرمجموعه‌ی آلفابت است.

سوندار پیجای

در حال حاضر گوگل ۳۷۰۰۰ کارمند، ۵۰۰۰ مدیر داخلی، ۱۰۰۰ مدیر ارشد و ۱۰۰ معاون دارد.

شرکت گوگل در کدام کشور است؟

در پاسخ به این سوال که گوگل مال کدام کشور است باید گفت ساختمان اصلی و مرکز شرکت گوگل در مانتین ویو، سانتاکلارا در کالیفرنیا نزدیک سن خوزه واقع شده‌است. ۲۳ مرکز گوگل در آمریکای شمالی واقع هستند. گوگل همچنین ۲۳ مرکز اروپایی، ۱۴ مرکز آسیایی، ۵ مرکز در خاورمیانه و ۳ مرکز در آمریکای لاتین دارد.

آدرس دفاتر مرکزی Google در سراسر جهان

گوگل پلکس

ساختمان اصلی گوگل در مانتین ویو، کالیفرنیا قرار دارد و با نام گوگل‌پلکس شناخته می‌شود. واژه گوگل‌پلکس ترکیب دو واژهٔ گوگل و کامپلکس (به معنای مجتمع و پیچیده) است که یعنی اجتماع زیادی از ساختمان‌های گوگل در آنجا حضور دارند.

سالن ورودی گوگل پلکس به یک پیانو، تعدادی سرور قدیمی و جستارهای تحقیقاتی یک پروژه بر روی دیوار است. تالار ورودی آنجا مملو از توپ‌های ورزشی و دوچرخه‌ها است. هر کارمندی می‌تواند وارد قسمت تفریحی شرکت شود که دارای ماشین پایی، رختکن، لباسشویی و خشک‌کن، اتاق ماساژ، بازی‌های ویدئویی، فوتبال دستی، پیانو، میز بیلیارد و پینگ‌پنگ است. علاوه بر اتاق تفریح، در آنجا اتاق‌هایی دارای غذا و نوشیدنی نیز وجود دارد.

گوگل پلکس

کارکنان ایرانی گوگل

بهتر است بدانید در گوگل برخی از کارکنان آن ایرانی هستند که در ادامه به معرفی آن‌ها می‌پردازیم:

امید کردستانی، معاون ایرانی گوگل

امید کردستانی مدیر ارشد بازاریابی گوگل و در سال ۲۰۱۴ مدیر تجاری این شرکت شد.

امید کردستانی در ۱۹۶۳ در تهران متولد شد. پدرش می‌خواست امید، فردی بین‌المللی باشد، برای همین از همان کودکی دو زبان [پارسی و انگلیسی] را به او آموخت و برای کسب نتیجه‌ی بهتر او را به مدرسه‌ی کاتولیک ایتالیایی تهران فرستاد. امید تا چهارده‌سالگی در آنجا درس خواند؛ اما بعد از مرگ پدر به همراه مادر و برادرش ابتدا به انگلستان و سپس به شهر سن‌خوزه‌ی ایالات متحده آمریکا مهاجرت کردند.

امید کردستانی

امید کردستانی بعد از گرفتن لیسانس برق، به این نتیجه رسید مهندسی را به‌صورت عملی دوست ندارد و بهتر است از دید مهندسی‌ای که به‌دست آورده در امور تجاری استفاده کند. این شد که به دانشگاه کارآفرین پرور «استنفورد» رفت، فوق‌لیسانس خود را گرفت و در نت اسکایپ مشغول به کار شد.

امید کردستانی در سال ۱۹۹۹ نت‌اسکیپ را به مقصد شرکت نوپای گوگل ترک کرد و به‌عنوان یازدهمین کارمند به استخدام این شرکت در آمد. مصاحبه‌ی شغلی او در گوگل دور همان میز پینگ‌پنگ مشهور و توسط لری پیج و برین انجام شد.

استخدام امید کردستانی در گوگل

امید درباره‌ی نخستین ملاقاتش با پیج و برین، مؤسسان گوگل می‌گوید:” احساس کردم این دو آدم اعتماد‌به‌نفس، اراده‌ی بالا و ایده‌های بلند پروازانه‌‌ی بسیاری دارند و حتی اگر به‌جای اینترنت می‌خواستند لحاف‌فروشی هم راه بیندازند موفق می‌شدند؛ به همین خاطر به آن‌ها ملحق شدم.”

امید بعد از ۱۰ سال در ۲۰۰۹ میلادی گوگل را ترک کرد و به‌صورت شخصی به مشاوره‌ی تجاری پرداخت، اما مجدد در ۱۸ ژوئن ۲۰۱۴ با درخواست لری پیج به گوگل برگشت و سمت مدیر تجاری را عهده‌دار شد.

معرفی سایر کارمندان ایرانی گوگل

دکتر ترانه رضوی

دکتر رضوی فارغ‌التحصیل رشته پزشکی از دانشگاه جورج واشنگتن است و تخصص داخلی خود را در دانشگاه استنفورد تکمیل کرده است. وی پزشک تشکیلات مرکزی گوگل در ماونتین ویو (Mountain View) کالیفرنیا است.

دکتر ترانه رضوی

سالار کمانگر

سالار کمانگر در سن ۲۲ سالگی به گوگل رفت و طی مدت هفت سال به یکی از کارمندان کلیدی این شرکت تبدیل شد. خلق سیستم تبلیغات گوگل توسط این مدیر جوان ایرانی تحت عنوان Google Adwords صورت گرفت.

سالار کمانگر

مایک جزایری

مایک جزایری مدیر محصولات Google است. کار خود را در این شرکت از سال ۲۰۰۵ شروع کرد و موفقیت پروژه‌هایی چون گوگلاتاک (نرم افزار پیام رسان جیتاک) و پلتفرم رسانه‌های کروم از خدمات این فرد است.

شیرین اسکویی

شیرین اسکویی در تیم توسعه کاربری Google یکی از محققان ارشد و دارای سابقه است که توانستند آن را در قالب اپلیکیشن‌های سازگاز با اسمارتفون ارائه دهند. این مخترع ایرانی توانسته ابداعاتی را از سال‌های ۲۰۰۷ تاکنون برای این شرکت داشته باشد و از این جهت در لیست محققان برتر گوگلی باشد.

شمیم صمدی

شمیم صمدی مدیر بخش برنامه نویسی شرکت گوگل است. وی که مدیریت بخش برنامه‌ریزی تبلیغات این شرکت را برعهده داشت، هم‌اکنون موسس استارت آپ Stealth Ad Tech در نیویورک‌سیتی است.

شمیم صمدی

مریم کامور

مریم کامور از محققان ارشد گوگل است وی ۱۷ اختراع در طول تصدی سمتش در گوگل به ثبت رسانده و هشت مقاله علمی از او چاپ شده است.

مریم کامور

پریسا تبریز

پریسا تبریز متخصص امنیت رایانه ای است که از سال ۲۰۰۷ به استخدام گوگل درآمد. به او لقب شاهزاده امنیت را داده اند.

پریسا تبریز

رضا بهروزفر

رضا بهفروز مدیر واحد مهندسی و مبدع کیبورد فارسی گوگل است که از سال ۲۰۰۴ در گوگل مشغول به کار است.

شرکت گوگل از بهترین مکان ها برای کار در آمریکا است!

گوگل در سال ۲۰۱۶ بر اساس PayScale (سازمانی که درآن درجه بندی دستمزد یا حقوق انجام می شود) در صدر ۵۰ تا از بهترین شرکت ها برای کار در آمریکا قرار گرفت. ۸۶ درصد از کارمندان گوگل می‌گویند که از کارشان در این شرکت راضی هستند.

کار در شرکت گوگل

یکی از عوامل اصلی که گوگل را به محیط کار منحصر به فرد و شگفت انگیز تبدیل کرده “Googleplex ” است که پیش تر به آن اشاره کردیم. بیشتر کارمندان گوگل از قدرت انعطاف پذیری در این شرکت می گویند: مانند وعده های غذایی سالم و لذیذ رایگان، لباس های شسته شده و امکانات ورزشی، مرخصی های بسیار برای والدین، و داشتن محل مراقبت از کودکان.

رضایت کارمندان گوگل

یکی از کارمندان در Mountain View در توصیف گوگل می گوید: “یک شرکت که در مقابل کارکنان خود رفتار های بزرگ منشانه نشان می دهد که در مقابل باعث ایجاد انگیزه و وفاداری آن ها می شود .”

کارمندان گوگل می گویند که گوگل اجازه می دهد تا خلاقیت و ایده های خود را بر روی پروژه ها پیاده کنند. مدیریت منابع انسانی در گوگل کارمندان خود را تشویق می کند که برای کمک به ایجاد یک جامعه خلاق تر، رضایت بخش و صمیمی معلم و مربی یکدیگر باشند. در آخر سال ۲۰۲۰ تعداد کارمندان ثابت گوگل ۱۳۵۳۰۱ بوده است.

رضایت کارمندان گوگل

بیشتر بخوانید: همه چیز درباره مدیریت منابع انسانی HRM

درآمد گوگل چقدر است؟

شرکت گوگل در سال ۲۰۱۶ توانست بیش از ۹۰ میلیارد دلار، تنها از طریق فروش تبلیغات به‌دست بیاورد. گوگل بیش از ۹۳ درصد از درآمد خود را از طریق تبلیغات با ابزارهایی نظیر Google AdMob ،Google Ads و Google AdSense کسب می کند. چنین میزان فروش برای یک موتور جست‌وجوی اینترنتی در مقابل دیگر رقبای شرکت گوگل، نوعی شاهکار در دنیای کسب‌وکار و بازاریابی اینترنتی محسوب می‌شود.

عامل دیگر برتری گوگل از رقبا، پیشرفت شگفت آور و مدام موتور جست‌وجوی آن است. موتور جستجوی گوگل تقریبا قادر است به تمامی جست‌وجوی‌ها پاسخ صحیح بدهد. با داشتن چنین ویژگی منحصربه‌فردی، این شرکت توانسته در کنار نتایج جست‌وجوی کاربران، درآمد بسیاری زیادی از تبلیغات در نتایج جست‌وجو، به‌دست آورد.

درآمد گوگل در سال ۲۰۲۰ بیش از ۱۸۱ میلیارد دلار ثبت شده است. در شکل زیر درآمد گوگل از سال ۲۰۰۸ تا سال ۲۰۲۰ را مشاهده می کنید: 

درآمد شرکت گوگل

سرویس ها و خدمات گوگل

لیست زیر حاوی تعدادی از سرویس های پرکاربرد و محبوب گوگل است. این لیست شامل همه سرویس ها نیست و  آنها که کاربرد بیشتری در کشور ما دارند معرفی شده اند.

شعار و لوگوی شرکت گوگل

شعار گوگل

“Don’t be evil” (شرور نباش) عبارتی است که در کد رفتار شرکتهای گوگل به کار رفته است که قبلاً نیز به عنوان شعار شرکت Google از آن استفاده می شد. پس از بازسازی شرکت گوگل تحت کنگره Alphabet Inc در اکتبر ۲۰۱۵ ، این شرکت “Do the right thing” ( انجام کار درست) را به عنوان شعار خود در نظر گرفت.

لوگوی گوگل

در سال ۱۹۹۸، لری پیج با استفاده از برنامه گرافیکی رایگان GIMP نسخه رایانه ای حروف گوگل را ایجاد کرد. پس از آن نوع متن تغییر کرده و علامت تعجب به تقلید از یاهو به آن اضافه شد.

لوگوی اصلی که در حال حاضر گوگل از آن استفاده می‌کند، توسط روث کدر طراحی شده که در این لوگو تنها از حروف متنی و ساده استفاده شده است.

لوگو گوگل

گوگل همچنین برای مناسبت‌های خاص تصاویر گرافیکی و هنری ویژه‌ای معروف به گوگل دودل (Google Doodles) را جانشین لوگوی اصلی خود می‌کند. برای مثال در تعطیلات، تولدها، المپیک یا رویدادهای دیگر لوگوهایی را قرار می‌دهد که آن رویداد  یادآوری شود. مثلا در ۱۴ فوریه ۲۰۱۱، گوگل دارای ۱۰۰۲ لوگو بود.

برای طراحی لوگو شرکتی، شخصی و یا وب سایت کسب و کارتان می توانید روی تیم حرفه ای اقیانوس آبی حساب کنید.

طراحی لوگو cta

استخدام در شرکت گوگل

اگر می­ خواهید در گوگل کار کنید، شما تنها نیستید! سالانه میلیون‌­ها درخواست استخدام کارمند از سراسر جهان به گوگل ارسال می‌شود و جزو انتخاب­‌های اول متقاضیان استخدامی به حساب می­‌آید.

۲۰ نکته کلیدی مورد انتظار گوگل در متقاضیان کار:

  1. مهارت شناختی
  2. کنجکاوی شدید
  3. نوآوری
  4. توانایی انطباق با تغییر
  5. تفکرات الگوریتمی
  6. کدنویسی روان، منظم و دقیق
  7. فکرات واگرا
  8. مهارت­‌های تجزیه و تحلیل آماری
  9. توانایی کار روی داده‌­های بزرگ
  10. محبت و اعتبار بخشیدن به دیگران
  11. مهارت‌­های تحلیلی برای حل مشکلات
  12. آشنایی با زمینه‌­های متنوع کاری
  13. قابلیت حل مسئله به صورت خودجوش
  14. کنار آمدن با مسائل مبهم
  15. همکاری در قالب کار گروهی
  16. مدیریت گروه با هدف انگیزه بخشی به دیگران
  17. توانایی نشان دادن مهارت در جهت برطرف کردن چالش ها و همچنان غلبه بر موانع
  18. توانایی رهبری تیم با تعادل برقرار کردن بین شور و شوق با دیگران و پذیرش ایده­‌های برتر از دیگران
  19. عدم واهمه از رودررویی با مشکلات
  20. مسئولیت پذیری و پاسخگویی در مورد پروژه‌ها

اگر صاحب کسب و کار هستید و می خواهید دانش مدیریتی خود را بالا ببرید، مگادوره مدیریت کسب و کار با نام دوره کاپیتان در محل گروه اقیانوس آبی در یزد برگزار می شود. پیشنهاد می کنیم، حتما دوره کاپیتان را بررسی کنید و در صورتی که به مشاوره برای شرکت در دوره نیاز داشتید با ما تماس بگیرید: ۹۱۰۰۲۰۸۰-۰۳۵

۳.۸ ۶ رای ها
امتیاز بدهید
نویسنده مقاله : پگاه بنده خدا

اشتراک گذاری با دوستانتان در :

جهت دانلود PDF ایمیل و شماره موبایل خود را وارد کنید.
این مطالب را هم حتما بخوانید
دوره آموزشی مرتبط
در دوره جامع مدیر پولساز شما هر آن چه که یک مدیر موفق لازم است بداند و اجرا کند را می آموزید مباحثی از قبیل چگونگی رهبری افراد تیم، ارتباط حرفه ای با مشتریان، مبانی برند سازی، تدوین استراتزی بازاریابی و فروش، تبلیغات و تدوین کمپین تبلیغاتی، قیمت گذاری و تسویه حساب و تکنیک های استخدام و اخراج حرفه ای را به صورت عملی و کارملا کاربردی می اموزید.

۶۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال

اشتراک در
اطلاع از
11 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
مهرداد

شعبه اصلی شرکت گوگل درکجا قرار دارد؟

پگاه جلالی
پاسخ به  مهرداد

با سلام. ساختمان اصلی گوگل در mountain view, California واقع شده و گوگل پلکس نام دارد. گوگل پلکس از دو واژه گوگل و کامپلکس ساخته شده و به اجتماعی زیاد از ساختمان های گوگل اشاره دارد.

زورقی رضا

سلام. ممکن هست در مورد اینکه شرکت گوگل کجاست و چه امکاناتی برای کارمندانش داره بیشتر توضیح بدین؟

پگاه جلالی
پاسخ به  زورقی رضا

ساختمان اصلی و مرکز شرکت گوگل در مانتین ویو، سانتاکلارا در کالیفرنیا نزدیک سن خوزه واقع شده‌است. در تالار ورودی هم توپ های ورزشی و دوچرخه ها دیده می شوند. کارمندان شرکت گوگل می توانند در قسمت های تفریحی این شرکت که مجهز به رختکن، لباسشویی و خشک کن، اتاق ماساژ، بازی های ویدئویی، فوتبال دستی، پیانو، میز بیلیارد و پینگ پنگ است، به امکانات موجود دسترسی داشته باشند. غذای رایگان هم به صورت ۲۴ ساعته در اختیار کارمندان است. در سال ۲۰۰۶ گوگل به دفتر ۲۸۹۰۰ متر مربعی خود در خیابان هشتم منهتن، نیویورک سیتی منتقل شد. این دفتر اختصاصی برای گوگل ساخته شده و در حال حاضر هم بزرگ ترین تیم تبلیغاتی گوگل در آن استقرار دارند.

این ساختمان ۱۰ میلیون دلار در سال به عنوان کرایه برای گوگل هزینه داشته و شباهت زیادی در طراحی با مقر اصلی گوگل در ماونتین ویو دارد. در نوامبر ۲۰۰۶ گوگل زمین کارنگی ملون در پیتسبورگ را هم افتتاح کرد تا امروز مربوط به خرید و فروش و تبلیغات و برنامه هایی برای تلفن های هوشمند را در آن جا انجام دهد.

نواب

شرکت گوگل در کجاهای دنیا شعبه داره؟

پگاه جلالی
پاسخ به  نواب

گوگل در سراسر دنیا و در ایالات متحده در شهرهای آتلانتا، اوستین، بولدر، سن فرانسیسکو، سیاتل و واشنگتن دفتر دارد. ۲۳ مرکز گوگل در آمریکای شمالی واقع هستند. گوگل همچنین ۲۳ مرکز اروپایی، ۱۴ مرکز آسیایی، ۵ مرکز در خاورمیانه و ۳ مرکز در آمریکای لاتین دارد.

آدرس دفاتر مرکزی Google در سراسر جهان

خواجه پور

یکی از بهترین مطالبی بود که از google خوندم.

علیرضا

سلام پیشنهاد یک پروژه سود آور را چگونه با گوگل در میان بگذارم.

پگاه جلالی
پاسخ به  علیرضا

سلام. گوگل چند راه ساده برای ارائه ایده دارد. اگر پیشنهادی در مورد محصول جدید یا راهی برای بهبود روش های موجود دارید،این مسیر را طی کنید:
مرحله ۱
یک مرورگر وب باز کنید.
مرحله ۲
به صفحه ارسال پیشنهاد گوگل بروید.
https://www.googlecloudcommunity.com/gc/Feature-Ideas/cmp-p/grouphub%3Aworkspace-ideas-group

مرحله ۳
باید joinشوید و سپس نوع ایده ای را که برای شرکت دارید انتخاب کنید.

مرحله ۴
نام، آدرس ایمیل، آدرس اینترنتی، توضیحات شرکت و پیشنهاد خود را در فیلدهای ارائه شده در صفحه بعد وارد کنید.

مرحله ۵
روی دکمه “ارسال” کلیک کنید.

م p l

خیلی جالب نبود
و اقعیت های پشت پرده گوگل را هم نگفتید

پگاه جلالی
پاسخ به  م p l

سلام. ممنون از انتقال نظرتون.
همونطور که از عنوان مقاله پیداست، این مطلب برای اشنایی افراد با شرکت گوگل نوشته شده و اگر بخوایم درباره واقعیت های پشت پرده گوگل بگیم کلا باید در مطلبی جداگونه نوشته بشه.
یک مقاله دیگه هم درباره مدیریت منابع انسانی گوگل هست که خوشحال میشیم نظرتون رو دربارش بهمون بگین.

پشتیبانی اقیانوس آبی

سوالی دارید ؟ یکی از روش های زیر را برای دریافت پیشتیبانی انتخاب کنید.

pdf مقاله حاضر است. با یک کلیک دانلود کنید: