راهکارهای افزایش فروش کاربردی و زودبازده

فهرست مطالب
اگر عجله داری PDF مقاله را دانلود کن تا هر وقت خواستی بخونی

زمانی که یک کسب و کار را اداره می کنید، افزایش فروش همیشه در خط مقدم ذهن شما قرار دارد. در شروع هر سال جدید، داشتن برخی اهداف و راهکارهای فروش برای کسب و کار شما بسیار مفید خواهد بود. فروش موفق یک نتیجه است، نه یک هدف و فروش بیشتر (sales increase) تابعی از انجام درست چندین کار است.

اگر می خواهید سال ۲۰۲۲ را به پولسازترین سال کسب و کارتان تبدیل کنید، به راهکارهای افزایش فروش جدید و شگردهای فکرشده نیاز دارید. همه ما خواهان راه های فروش بیشتر هستیم، اینطور نیست؟

هدف مجله اقیانوس آبی از نوشتن مقاله روش های افزایش فروش و سایر آموزش های مدیریت کسب و کار کمک به کسب و کارهایی است که به دلایل متفاوت دچار مشکل در فروش بیشتر خود شده اند، می خواهند در این موقعیت از تکنیک هایی برای افزایش فروش در سال ۲۰۲۲ استفاده کرده و مشتریان خود را در اولویت قرار دهند.

گاهی هم شرایط مساعد است، اما مدیران به دلیل عدم دانش کافی و انتخاب روش های نادرست، فروش خود را از دست می دهند. اگر شما هم جزو کسب و کارهایی هستید که مشکلات زیر را در واحد فروش خود دارید، حتما راهکارهای فروش این مقاله را تا انتها بخوانید:

  1. اگر محصول خوبی دارید، اما مشتریان مناسبی برای آن پیدا نمی کنید،
  2. اگر مطمئن نیستید که چگونه به مشتریان خود نزدیک شوید و چه پیامی به آن ها منتقل کنید،
  3. اگر محصولی را آنلاین می فروشید و راه های فروش آن را نمی دانید،
  4. اگر پخش کننده یا خرده فروش هستید و زیاد مشتری ندارید.

رد مانلی می گوید: “همه چیز از یک فروش خوب شروع می شود”. پس از همین حالا برای بهبود فروشتان اقدام کنید.

وقتی بفروشید، سفارش ها سرازیر می شوند، دستگاه ها به کار می افتند، محصولات بارگیری می شوند، فاکتورها صادر می شوند و در نهایت حساب شرکت پر می شود. از همین درآمد است که همه اعضای شرکت، مدیر عامل و صاحب شرکت سود می برند. 

آیا می دانید که چرا فروش ندارید؟

به نظر شما دلایلی که باعث می‌شوند فروش نداشته باشید چیست؟ بیشتر فروشندگان در جواب به این سوال، تقصیر را به گردن رقیبی می‌اندازند که قیمت پایین‌تری دارد.

حال اگر از همان گروه فروشنده ها بپرسید که چگونه به آخرین موفقیتشان در فروش رسیده‌اند، دلیل آن را ارتباط درست با مشتری، اعتماد و وفاداری او، مهارت هایی که برای مشتری ارزش ایجاد کرده‌اند، می دانند.

چرا نمی فروشم؟

به نظر شما چرا وقتی فروش نداریم، قیمت مقصر است؟ اما وقتی فروش موفق داریم، آن را به هر چیزی به ‌جز قیمت نسبت می‌دهیم؟

جواب این است که در مبحث راهکارهای فروش، قیمت گذاری عامل به هم خوردن معامله نیست. شما فروشتان را به خاطر عدم ایجاد ارزش کافی در معامله از دست‌ می‌دهید و یا این که به مشتری کمک نمی‌کنید که تفاوت شما با دیگران را درک کند.

۱- فروش ندارید چون برای مشتری ارزش ایجاد نمی‌کنید.

یکی از راه های فروش، دنبال کردن درخواست های مشتری و در نتیجه دادن ارزش واقعی به اوست. این کار باعث می‌شود معامله تحت اختیار مشتری نباشد و شما بتوانید به درستی به مشتری مشاوره دهید و نیازهای واقعی او را درک کنید.

پس برای افزایش فروش باید خودتان در پی فهمیدن نیازها و چالش‌های واقعی مشتریانتان باشید تا بتوانید با ارائه روش های مناسب، ارزشی برای او خلق کنید.

۲- نمی فروشید چون پیشنهاد‌های خود را از رقبا متمایز نمی‌کنید.

آیا تا به حال به این موضوع فکر کرده اید که چرا مشتری باید از شما بخرد وقتی آن چه که رقبا دارند، شما هم دارید؟ از راهکارهای فروش ایجاد تمایز است؛ مشتریان زمانی شما را انتخاب می کنند که تمایزی شفاف نسبت به رقبا ارائه کنید و کسب و کار شما در بازار رقابتی متفاوت از بقیه باشد.

برخی فروشنده ها فکر می‌کنند که از راه های فروش تطبیق دادن قیمت خود با قیمت رقیب است که برنده شدن در فروش را برای آن‌ها آسان تر می‌کند. اگر شما هم جزو این دسته از افراد هستید به این سوال جواب دهید:

اگر تطبیق قیمت محصولتان با قیمت کمتر رقیب باعث پیروزی شما در فروش می‌شود، پس چرا وقتی ‌که رقیب قیمتش را بالاتر می برد و باز هم فروش دارد، خود را با آن تطبیق نمی‌دهید؟ جواب این است که مشکل قیمت نیست و چیز دیگری است.

اگر نمی فروشید پیشنهاد‌هایتان را از رقبا متمایز کنید

۳- فروشتان کم است چون روابط حیاتی با مشتری ایجاد نمی کنید.

از راه های فروش ایجاد رابطه است. هنگامی‌ که شما رابطه ای قوی با مشتری نداشته باشید، معامله بسیار سخت می‌شود. رابطه خوب بر مبنای دو نیروی ناملموس ساخته‌ می شود: اعتماد و توجه.

به عبارت ساده مردم از کسی که می‌شناسند، دوستش دارند و به او اعتماد دارند خرید می‌کنند و فقدان این ناملموس‌ها، سریع‌ترین راه از دست‌ دادن فروش است.

آیا در شرایط تورم افزایش فروش امکان پذیر است؟

برای بیشتر فروشندگان با توجه به شرایط امروزی سوال مهمی مطرح می شود که: آیا افزایش فروش در شرایط اقتصاد کنونی امکان پذیر است؟ این سوال باید برای تمام صاحبین کسب و کارها مطرح شود، زیرا پرسیدن آن باعث به وجود آمدن ایده ها و در نهایت سود بیشتر برای هر کسب و کار می شود.

در جواب به این سوال باید گفت که قطعاً در هر شرایطی می‌توان با توجه به ایده ها سود های منطقی کسب نمود، اما موضوع اینجاست که آیا شما می توانید این ایده‌ها را بیابید و اجرا کنید؟ وقتی صحبت از ایده می شود باید در ذهن داشته باشید که به طور مستقیم در مورد آینده و کسب سود بیزینس تصمیم میگیرید. پس باید ایده ها را درست پرورش داده و اصولی اجرا کنید.

به هر میزان که شرایط سخت، پیچیده و حتی تورم زا باشد، باز هم تکنیک ها و راهکارهای فروشی که دراین مقاله به آن ها اشاره می کنیم، می توانند برای کسب و کارها سودآور باشند. برخی از ایده پردازان می‌توانند حتی در شرایط جنگ نیز بدون فروختن سلاح، برای کمپانی‌های بزرگ کسب سود کنند.

آیا شما در کسب و کار خود از کمک ایده پردازان و متخصصان استفاده می‌کنید؟ سرمایه گذاری بر روی ایده‌های آنان می تواند شرایط شما کاملا تغییر دهد.

افزایش فروش با یادگیری مهارت فروش و فروشندگی

از مهم ترین راهکارهای افزایش فروش یادگیری مهارت فروش و فروشندگی است. به عنوان یک فروشنده این را به خاطر بسپارید که مشتریان هیچوقت به خاطر خود محصول آن را نمی خرند، بلکه فوایدی که برایشان دارد را می خرند. اگر شما به جای محصول از فواید آن بگویید، فروشتان افزایش خواهد یافت. 

اگر شما هم از نه شنیدن‌های مشتری خسته شده‌اید حتما ویدئو زیر را ببینید:

چطور کمتر کار کنید و بیشتر بفروشید؟

مشتری بزرگترین چالش یک فروشنده است. برای مثال با اینکه مشتری شدیداً به جنسی که شما دارید احتیاج دارد، ولی تمام سعی خود را می‌کند تا بهانه‌های مختلفی پیدا کند و پولی که با سختی به دست آورده است را خرج نکند؛ اما فروشندگان حرفه‌ای برای افزایش فروش تمام سعی خود را می‌کنند تا ارزش کالای خود را به مشتریانی که پتانسیل لازم را دارند نشان دهند.

برخی مواقع هم افراد چیزهایی می‌خرند که شاید هرگز از آن استفاده نکنند، زیرا از روی احساسشان خرید می کنند. تنها دلیل این نوع خرید کردن هم فقط فروشنده است. افزایش فروش زمانی اتفاق می افتد که فروشنده با استفاده از تکنیک فروش عصبی روی مشتری تأثیر می‌گذارد و او را متقاعد می کند که بخرد.

بیشتر بخوانید: روش های مذاکره و متقاعد کردن مشتری

تکنیک های افزایش فروش از طریق ارتباط با مشتری

هدف سازمان شما برای سال آینده احتمالاً مانند همیشه است: رشد و افزایش فروش. برای انجام این کار، باید بیشتر از همیشه در مورد رفتار خریدار و روندهای اخیر در فروش و به طور کلی نحوه صحیح ارتباط با مشتری مطلع باشید. با روش های زیر می توانید با ارتباط صحیح با مشتریان خود افزایش فروش داشته باشید.

فروش چیست

۱. برای فروش بیشتر خواسته‌های پنهان مشتریان خود را بشناسید.

مشتریان همیشه نمی‌دانند که چطور خواسته‌های خود را بیان کنند. از راهکارهای فروش موثر این است که به عنوان یک فروشنده یاد بگیرید که چگونه خواسته‌های پنهان مشتریان خود را شناسایی کرده و با درک عمیق‌تر از این که مشتری واقعاً به چه چیزی اهمیت می‌دهد به او بفروشید. پس برای شناخت مشتریان خود زمان بگذارید.

۲. نگرانی‌های مشتری را با شواهد برطرف کنید.

برخی مواقع مشتریان به‌سختی می‌توانند بپذیرند که تکنولوژی جدید یا کالایی که شما دارید چقدر می‌تواند برای آن‌ها مفید باشد. اکثر مشتریان در هنگام خرید شکاک می‌شوند، حتی اگر واقعاً آن کالا برای آن‌ها مفید باشد. مشتریان فکر می‌کنند شما می‌خواهید سر آن ها کلاه بگذارید.

از راه های فروش برای اینکه شک آن‌ها را برطرف کنید این است که بگویید که چقدر مشتریان قبلی شما از این محصول راضی بوده‌اند. اگر مشتری شما حس کند که افراد دیگری هم از این محصول استفاده کرده‌ و راضی بوده‌اند، احتمال خریدشان او بیشتر می‌شود.

ترغیب مشتری با افزایش وفاداری او به سازمان

۳. یکی از راهکارهای افزایش فروش این است که کمتر بفروشید.

تا زمانی که قیمت در درجه اول اهمیت قرار دارد شما باید راهی پیدا کنید تا خودتان را با بودجه مشتری تطبیق داده تا فروش خود را تضمین کنید. جیم هرست می‌گوید:” فروختن یک چیز کوچک به مشتری راه را برای فروش‌های بزرگتر باز خواهد کرد.”

مشتری را با یک ضمانت کوچک مطمئن کنید و یک جواب بله از او بگیرید تا آماده خرید شود. سپس یک چیز کوچک به او بفروشید. حالا مشتری آمادگی خریدهای بزرگتر را دارد. از این شیوه می توانید برای افزایش فروش در زمان رکود استفاده کنید.

۴. از راهکارهای فروش این است که عواقب نخریدن صحبت کنید.

از راهکارهای فروش و ترغیب مشتری به خرید، اول باید توضیح دهید که اگر این کالا را نخرد چه چیزهایی را از دست می‌دهد. چون مردم اصولاً از عواقب منفی خوششان نمی‌آید و این احتمال خرید آن‌ها را بیشتر می‌کند.

۵. برای افزایش فروش به مشتریان خود آموزش دهید.

از راهکارهایی برای فروش بیشتر می توان به آموزش مشتریان اشاره کرد. اگر مشتری آمادگی لازم را ندارد تا از شما خرید کند، به او اطلاعات بیشتری در مورد محصول بدهید. به مشتری برای خرید فشار نیاورید، ولی به او اطلاعات کاملی در مورد محصول و فوایدی که برای او دارد بدهید.

دانلود رایگان چک لیست ۱۰۱ تکنیک افزایش فروش

برای دانلود رایگان چک لیست راه های فروش روی تصویر زیر کلیک کنید.

کتاب 1+100 تکنیک افزایش فروش چک لیست

راهکارهای افزایش فروش با مشتریان فعلی

 یکی از مهمترین روش های افزایش فروش در سال ۲۰۲۲ تمرکز بر روی مشتریان فعلی است. می گویید چرا؟
چون طبق داده ها مشتریان فعلی شما %۶۰ الی %۸۰ احتمال دارد دوباره از شما خرید کنند، بنابراین تمرکز بر استراتژی حفظ مشتریان همیشه یک ایده عالی برای افزایش فروش است.

۶. افزایش فروش با مشتریان غیرفعال

همه کسب‌وکارها مشتریانی دارند که مدت‌هاست به آن ها سر نزده‌اند. از راه های فروش این است که همین الان به اسناد، فاکتورها، سیستم حسابداری، فروشندگان و حتی دفترچه تلفن خود مراجعه کنید و ببینید کدام‌ یک از مشتریان مدت طولانی است که از شما خرید نکرده‌اند و یا ارتباطی با شما نداشته‌اند.

برای تماس با آن‌ها، برنامه روزانه تنظیم کنید و آن‌ها را به خرید مجدد دعوت کنید. سعی کنید یک پیشنهاد عالی برای آنان در نظر بگیرید تا به‌واسطه این پیشنهاد اگر با رقیب شما همکاری می‌کنند، برای ترک رقیب و خرید مجدد از شما ترغیب شوند.

بیشتر بخوانید: افزایش وفاداری مشتریان

۷. افزایش فروش با بیش فروشی به مشتریان فعلی

از جمله راهکارهای فروش برایان تریسی، فروش بیشتر به مشتریان فعلی است. اگر با مفهوم قیف فروش آشنا باشید می دانید که زمانی که یک مشتری از شما خرید می‌کند، نباید به فروختن یک کالا بسنده نکنید!

تحقیقات نشان داده مشتریان جدید همیشه در انتخاب اولین کالا دقت زیادی انجام می‌دهند و دیر به فروشنده اعتماد می‌کنند؛ اما زمانی که به فروشنده اعتماد کرده و تصمیم به خرید گرفتند، پیشنهادات بعدی که به آن‌ها داده می‌شود را بسیار سریع تر می پذیرند.

نکته مهم در بیش فروشی به مشتریان فعلی این است که تا قبل از اینکه مشتری نسبت به نهایی کردن خرید اول خود اقدام نکرده است، به او پیشنهاد جدید ندهید. اول صبر کنید تا کالایی بخرد و خرید خود را قطعی کند، سپس شما وارد مرحله بیش فروشی شده و پیشنهادات بعدی خود را به او بدهید.

۸. فروش موفق با گرفتن مشتری از مشتریان فعلی

از جمله راهکارهای فروش موفق، معرفی مشتری از سمت مشتریان فعلی است. از مشتریان خود بخواهید نام و شماره تلفن پنج نفر از دوستان، آشنایان و یا همکارانی که ممکن است به محصول شما نیاز داشته باشند را در یک لیست بنویسند. برای ترغیب مشتریان به پر کردن لیست، به آن ها بگویید اگر هرکدام از افرادی که به شما معرفی می کنند، از شما خرید کنند هدیه و یا تخفیفی برای معرف در نظر گرفته‌اید.

سپس از مشتری اجازه بگیرید که وقتی با افراد معرفی شده توسط خودش تماس می‌گیرید، بگویید چه کسی آن ها را معرفی کرده است. اگر مشتری رضایت بدهد، این روش بسیار تأثیرگذارتر خواهد بود، چرا که فرد معرفی شده بسیار راحت‌تر به معرفی کننده اعتماد خواهد کرد تا به شما.

از مزایای این مدل از  راه های فروش می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کم‌هزینه اما بسیار موثر است.
  • به‌راحتی به افرادی که به محصول شما نیاز دارند دست پیدا خواهید کرد.
  • این روش نوعی از تبلیغات دهان به دهان است.

مقاله مرتبط: مشتریان فعلی، سریع ترین راه برای فروش بیشتر 

۹. افزایش فروش با بیش فروشی به مشتریان گذشته

هیچ‌وقت ارتباط خود را با مشتریان قطع نکنید. به بهانه سنجش رضایت مشتریان با مشتریانی که قبلاً از شما خرید کرده‌اند تماس بگیرید و از آنان رضایت سنجی کنید. پس از اینکه رضایتشان را سنجیدید، سایر محصولاتتان را به آنان معرفی کرده و به خرید محصولات جدید دعوتشان کنید.

در ۴ روش افزایش فروش گفته شده در بالا، تنها روی مشتریان خود تمرکز می کنید. 

۱۰. حذف تخفیف نقدی به مشتریان

در آموزش راهکارهای فروش، همیشه به مدیران می گوییم که تخفیف نقدی بدترین نوع تخفیف است. فرض کنید که اگر ۵۱۱ هزار تومان تخفیف می‌دهید یعنی ۵۱۱ هزار تومان از دست داده اید. بهتر است به‌جای تخفیف نقدی تخفیف کالایی بدهید.

با این کار شما کالای بیشتری فروخته‌اید و زیان کمتری نسبت به تخفیف نقدی متحمل می‌شوید، چرا که در تخفیف کالایی بخشی از قیمت کالای دوم را سود آن کالا تشکیل داده است و شما برای آن پولی پرداخت نکرده‌اید. همچنین می‌توانید خدمات رایگان و یا مشاوره رایگان را به‌جای تخفیف نقدی به مشتری پیشنهاد دهید.

از دیگر راهکارهایی برای فروش بیشتر، تخفیف غیر نقدی است. به مشتری تخفیف نقدی ندهید، بلکه به او به‌ اندازه مبلغ تخفیفش اعتبار خرید بدهید. مثلا اگر ۱۱۰ هزار تومان تخفیف شامل او می‌شود، این مبلغ را از حسابش کم نکنید و به جای آن کارتی به مشتری بدهید و بگویید که پیش شما ۱۱۰ هزار تومان اعتبار دارد.

گرنت کاردن و تکنیک های فروش او

نظر گرنت کاردن درباره تخفیف نقدی

گرنت کاردن Grant Cardone پر فروش ترین نویسنده نیویورک تایمز، متخصص راه های فروش، مشاور مدیر عامل‌های شرکت های بین المللی و موسس ۳ شرکت مولتی میلیون دلاری در آمریکا است.

وقتی پول دادن برای مشتریان دشوار باشد، واکنش بیشتر کسب‌وکارها تخفیف دادن است. به عقیده گرنت کاردن این یک استراتژی دفاعی اشتباه است که به خط فروش شما ضربه خواهد زد. 

به عقیده گرنت کاردن در راه های فروش نباید فقط از یک تاکتیک استفاده کرد. فروختن شامل ترکیب کردن چند روش است. از تمام روش‌های ممکن استفاده کنید تا با افراد ارتباط برقرار کنید. حدود ۱۰۰ تماس خود و واکنش‌های مشتری را بررسی کنید و ببینید کدام تکنیک‌ها بیشتر روی آن‌ها جواب می‌دهد و سپس آن‌ها را ادغام کنید. 

پیشنهاد ویژه برای فروش بیشتر

گرنت کاردن می‌گوید: “من هرگز سعی نکرده‌ام کمترین قیمت را در مورد یک محصول ارائه دهم و همیشه سعی می‌کنم ارزشی ارائه کنم تا محصول من را از دیگر محصولات متمایز کند.”

برای مثال اغلب افرادی که در مرکز شهر ساخت‌وساز می‌کردند، سعی داشتند سوییت‌های خود را با پایین آوردن قیمت، اجاره دهند.

نگهداری از سگ در این آپارتمان‌ها ممنوع بود، ولی کاردن به یک شرکت ساخت‌وساز پیشنهاد داد سوییتی بسازد و در آن فنس‌هایی به کار ببرد که افراد بتوانند در آن سگ‌های خود را نگهداری کنند. با این کار افراد حاضر بودند هزینه بیشتری پرداخت کنند تا بتوانند آن سوییت را اجاره کنند.

راهکارهای فروش موفق با استفاده از تکنیک مشارکت

در ادامه راهکارهای فروش موفق را با استفاده از تکنیک مشارکت توضیح داده شده است:

۱۱- استفاده از مشارکت انتفاعی برای فروش بیشتر

راه افزایش فروش بعدی مشارکت انتفاعی با سایر کسب و کارها است. بررسی کنید مشتریان شما در زمان خرید کالای شما به چه کالای دیگری نیاز دارند و به چه کسب‌وکارهای دیگری مراجعه می‌کنند.

به‌عنوان مثال اگر فعالیت شما دکوراسیون است، به احتمال زیاد مشتریان هدف شما برای خرید کاشی، مبل یا پرده نیز اقدام خواهند کرد، پس بهتر است با این کسب‌وکارها مشارکت داشته باشید.

در این روش فروش کالا، بهتر است کمی ظرافت به خرج دهید و کارت هدیه‌ای شامل تخفیف خرید طراحی کنید و به کسب‌وکارهایی که قصد دارید با آن‌ها مشارکت کنید بدهید تا آن‌ها این کارت هدیه را به مشتریان خوب خود هدیه کنند.

بهتر است این کار دوطرفه باشد و شما نیز مشتریان خوب خود را به سمت شرکای انتفاعی هدایت کنید تا فروش کالای آن ها نیز بیشتر شود.

مشارکت انتفاعی از راه های فروش موفق

۱۲- مشارکت با رقبا، از راهکارهای فروش بیشتر

بیشتر کالاهای شما متناسب با بخش خاصی از بازار (نیچ مارکت) است که برای خود در نظر گرفته‌اید. یعنی به بخشی از مشتریان خدمات و یا کالا نمی‌فروشید و دسته‌ای از مشتریانی که به شما مراجعه می‌کنند را رد می‌کنید. این اتفاق برای رقبای شما هم می افتد.

از روش های موثر در افزایش فروش این است که با رقیبانی که محصولات متناسب با این دسته از مشتریان را دارند همکاری کنید و مشتریانی که به شما مراجعه می‌کنند و محصول شما برایشان مناسب نیست را به رقبایتان معرفی کنید.

از رقبا نیز بخواهید مشتریان متقاضی کالای خاصی که خودشان ندارند را به شما معرفی کنند. با این که سخت به نظر می رسد ولی این یکی از راه های فروش بسیار موثر است.

۱۳- مشارکت در فروش بیشتر مشتریان خود

از راه های فروش جالب این است که اگر فروش شما به فروش مشتریانتان بستگی دارد، پس برای فروش آن‌ها قدمی بردارید. یکی از راهکارهای فروش برای مشتریان شما، برگزاری سمیناری در زمینه فروش و یا محیا کردن محتوای آموزشی برای افزایش فروش آن ها است. می‌توانید از طریق معرفی کانال تلگرام، صفحه اینستاگرام و یا وب سایت آن‌ها نیز به افزایش فروششان کمک کنید.

بیشتر بخوانید: بازاریابی گوشه ای یا نیچ مارکتینگ چیست؟

راهکارهای فروش از طریق بازاریابی و تبلیغات

یک‌سری از راهکارهای فروش از طریق بازاریابی و تبلیغات است که در ادامه به آن می‌پردازیم:

۱۴. افزایش فروش با جمع آوری بانک اطلاعاتی مشتریان

از راحت ترین راهکارهای فروش و یکی از بهترین دارایی‌های کسب و کار شما بانک اطلاعاتی مشتریان شما است. زمانی که اطلاعات تماس مشتریان بازار هدف را داشته باشید، افزایش فروش راحت تر اتفاق می افتد.

۱۵. افزایش فروش با بازاریابی تلفنی

یکی از راهکارهای فروش موفق، بازاریابی تلفنی است. برای افزایش فروش در بازاریابی تلفنی سعی کنید نفروشید و فقط از طریق تلفن مشتریان را به فروشگاه یا محل کسب‌وکارتان دعوت کنید. بازاریابی تلفنی یکی از روش‌های کم‌هزینه است، به‌شرط آنکه درست و حرفه‌ای انجام گیرد.

برای تماس‌های خود هدف تعیین کنید، حداقل تعدادی برای تماس های روزانه در نظر بگیرید و آن ها را تجزیه‌ و تحلیل کنید.

بازاریابی تلفنی و فروش بهتر

از راه های فروش در فروش تلفنی پیگیری است که نقش بسیار مؤثری دارد. در حقیقت نه شنیدن از مشتری یک امر طبیعی است و این هنر بازاریاب است که با مذاکره حرفه‌ای و پیگیری، تماس‌های خود را به یک ملاقات حضوری تبدیل کند. متخصصان بازاریابی، ۵ تا ۷ بار پیگیری برای یک بازاریاب تلفنی را توصیه می‌شود.

۱۶. افزایش فروش با ایجاد ارتباطات جدید

در کشور ما ارتباطات نقش بسیار مهمی در پیشرفت دارد. می توان گفت که “بازاریابی ارتباطی” راه میان بری برای رسیدن به هدف افزایش فروش است.

اگر تمام وقت خود را به کار مشغول هستید و نمی توانید به دوستان و آشنایان کاری خود سری بزنید یا تماس بگیرید، سخت در اشتباهید. گاهی مواقع بهتر است محل کار خود را ترک کنید و با دوست خود به یک جلسه دوستانه، کافی‌شاپ، میهمانی و یا تفریح بروید. البته دوستانی که ارتباط با آن‌ها برای کسب‌وکار شما مؤثر باشد.

با ایجاد ارتباطات جدید به فروش نزدیک شوید

کافی است همین الآن به دور و بر خود نگاهی بیاندازید و آشنایان و دوستان خود را مرور کنید. برای این کار می‌توانید به گوشی تلفن همراه خود مراجعه کنید یا از خانواده و دوستان خود نیز بخواهید همین کار را انجام دهند.

بهانه‌ای برای ارتباط با این دسته از افراد بیابید، با آن‌ها تماس بگیرید و پس از چند مرحله ارتباط غیر کاری، از آن‌ها بخواهید با شما کار کنند یا به شما مشتری معرفی کنند. بازاریابی ارتباطی یکی از راهکارهای فروش راحت و بسیار موثر در افزایش فروش برای کشور ما است.

۱۷. افزایش فروش با تبلیغات حرفه ای

هیچ‌وقت به خاطر رکود فروش، بودجه تبلیغاتی خود را کم یا قطع نکنید. از راهکارهای فروش موفق تبلیغ است که یک امر حیاتی برای کسب‌وکار است؛ اما یک کمپین تبلیغاتی و تبلیغ نویسی حرفه ای برای فروش و خروج از رکود، باید عامل انگیزشی داشته باشد و برای مخاطب جذاب باشد. مثل تبلیغ‌های مبتنی بر “تعویض کالای کهنه با نو”، ” فقط با پرداخت روزانه… تومان”، ” یکی بخر، ۵ تا ببر” و… 

بیشتر بخوانید: انواع تبلیغات موثر برای کسب و کار

۱۸. افزایش فروش با استفاده از رویدادها

اعیاد، روزهای خاص مثل روز کودک، روز پزشک و مناسبت‌های مختلف بهانه‌های خوبی برای ارتباط مجدد با مشتری هستند. همین الآن تقویم را بردارید و مناسبت‌ها را چک کنید. برای ۳ ماه آینده ۳ مناسبت را پیدا کنید و ببینید در کدام یک از مناسبت‌ها می‌توانید به مشتریان پیشنهاد خوب بدهید. استفاده درست از رویدادها از راهکارهای فروش زودبازده است.

مثلاً یک کیف فروشی به مناسبت فرا رسیدن ماه مهر می‌تواند یک اقدام خاص طراحی کند تا مشتریان را به خرید تشویق کند و بازار هدف دانش آموزان را نشانه بگیرد. همان کیف فروشی می‌تواند برای روز زن و روز مرد هم برنامه خاصی داشته باشد.

جالب است بدانید یک کیف فروشی از مناسبت پیاده‌روی اربعین استفاده کرده بود و محصولی تحت عنوان کوله‌پشتی مخصوص پیاده‌روی اربعین ارائه می داد که فروش خوبی را هم به خاطر فرصت شناسی درستش به دست آورده بود. 

۱۹. افزایش فروش با برگزاری سمینار

به‌جای استفاده از روش‌های معمول و غیر متمایز برای معرفی محصولات و افزایش فروش، از راه های فروش خاص استفاده کنید، مثل برگزاری سمینار یا همایش. بسیاری از شرکت‌ها سمینارهای صرفاً تبلیغاتی برگزار می‌کنند که تأثیر آن بسیار کم است.

برای این که مشتریان شما به حضور در سمینارتان علاقه‌مند شوند، پیشنهاد می‌کنیم یک موضوع آموزشی داغ و جذاب برای آن انتخاب کنید.

در بین این برنامه آموزشی چندساعته، ۵۰ دقیقه را به معرفی محصول و کسب‌وکار خود بپردازید. عامل انگیزشی مثل تخفیف یا هدیه رایگان برای افراد حاضر در نظر بگیرید، به‌گونه‌ای که آن‌ها در همان لحظه ترغیب به ثبت نام یا تکمیل فرم سفارش شوند.

بیشتر بخوانید: جشنواره فروش و قرعه کشی، راه فروش بیشتر

۲۰. افزایش فروش با ارائه پروموشن

در زمان رکود اکثر مشتریان تمایل به خرید دارند، اما نقدینگی کم و نگرانی ناشی از عدم توانایی در پرداخت، آن ها را از خرید باز می‌دارد. در زمان رکود هیچ‌گاه ارزش کالای گران‌قیمت و لوکس خود را پایین نیاورید، چرا که اگر بازار به رونق برگردد برگرداندن قیمت به قیمت اولیه کار دشواری خواهد بود و از طرف مشتری مورد بی‌میلی قرار خواهد گرفت.

از راهکارهای فروش این است که به جای اینکه قیمت را پایین بیاورید، با پیشنهادات خاصی مثل تخفیف، خرید پکیجی، کارت هدیه و … مشتریان را به خرید ترغیب کنید.

پروموشن از راه های فروش محصولات

راهکارهای افزایش فروش از طریق بازاریابی اینترنتی

راهکارهایی از طریق بازاریابی اینترنتی برای افزایش فروش وجود دارد که در زیر آورده شده است:

۲۱. افزایش فروش با بازاریابی محتوایی

یکی از راهکارهای فروش برای فروشگاه های اینترنتی، بازاریابی اینترنتی و محتوایی است. بازاریابی محتوایی، نوعی از بازاریابی است که در آن شما به مخاطبین محتوای رایگان می‌دهید و باعث جلب اعتماد آن‌ها می‌شوید که کاری بسیار کم‌هزینه است.

شما می‌توانید به‌وسیله بازاریابی محتوایی تبلیغات خود را به گوش هزاران مخاطب برسانید و نتیجه مطلوبی از آن بگیرید. امروزه برندها با استفاده از محتوا می‌توانند بیشتر از قبل با مخاطبین خود در ارتباط باشند و محصولات خود را با روش ساده‌تری یعنی از طریق شبکه های اجتماعی به آن‌ها معرفی کنند.

از راهکارهای فروش در شبکه های اجتماعی این است که به‌جای تبلیغ، یک محتوای جذاب تولید کنید و در آن به تعدادی از سؤالات رایج مشتریان در مورد کالا یا خدمت خاص خودتان پاسخ دهید. با این کار مشتری به شما اعتماد کرده، شما را در کارتان متخصص می‌بیند و ناخودآگاه خود شما و کالای شما را کالایی می‌پندارد که تمام نکات ذکر شده در محتوا را رعایت می‌کنید.

از راه‌های فروش بیشتر این است که در گوشه‌ای از این برگه محتوایی، لوگو و اطلاعات تماس خود را قرار دهید و به مشتریانی که از فروشگاه شما بازدید می‌کنند، افرادی که به محصول شما نیاز دارند و یا بین مشتریان هدف با استفاده از رسانه‌های اجتماعی و یا وبسایت پخش کنید.

در ویدئو زیر به ۷ مزیت بازاریابی محتوایی برای افزایش فروش کسب و کار شما اشاره می شود:

۲۲. افزایش فروش با حضور قوی در رسانه‌های اجتماعی

به نظر شما چقدر باید هزینه پرداخت کنید تا یک نفر با کسب و کارتان آشنا شود؟ ایران یکی از کشورهایی است که مردم آن به‌شدت اهل رسانه‌های اجتماعی هستند. شما نیز از این فرصت عالی به عنوان یکی از راهکارهای فروش موفق و کم هزینه استفاده کنید.

بازاریابی از طریق رسانه‌های اجتماعی تکنیک‌های خاص خود را دارد و توصیه می‌کنیم در حال حاضر در رسانه‌های تلگرام و اینستاگرام حضور فعال داشته باشید.

از راه های فروش در تلگرام این است که محتوای تولید شده خود را قرار دهید و از مشتریان خود دعوت کنید تا به کانال شما مراجعه کنند و آن مطلب را ببینند. در کانال‌های مختلف نیز آدرس کانال تلگرام خود را نشر کنید و لینک آن را در کانال‌های همکاران و شرکای انتفاعی قرار دهید.

همچنین از رسانه‌های دیگر مثل پیامک برای دعوت مشتریان به کانالتان استفاده کنید. بهتر است کانال شما صرفاً تبلیغاتی نباشد. مثلاً محتوا ارائه دهید و پس از چند محتوا تبلیغی از کالای خود بگذارید و یک پیشنهاد عالی به مشتری بدهید که رد نشدنی باشد.

در اینستاگرام نیز چند محتوا و چند تصویر از محصولات خود قرار دهید و پس از آن شروع به فالو کردن پیچ‌های مرتبط و فالوورهای آن ها کنید تا به این طریق دیده شوید و افرادی با شما آشنا شوند که به شما و محصولاتتان نیاز دارند.

فروش از طریق رسانه های اجتماعی

۲۳. تبلیغ در سایت های رایگان

از راهکارهای فروش بدون هزینه، تبلیغ در سایت های رایگان است. اطلاعات کسب‌وکار خود را در وب‌سایت‌های تبلیغاتی رایگان مثل: دیوار، شیپور، نیازروز، آگهی.آی آر، ایستگاه و سایت بانک اصناف قرار دهید.

دقت کنید اطلاعات کامل تماس را در اختیار مخاطب قرار دهید. در معرفی خود حتماً مزیت‌های خود نسبت به سایر رقبا را نیز اعلام کرده و عاملی انگیزشی مثل تخفیف برای ترغیب افراد در نظر بگیرید.

۲۴. افزایش فروش از طریق کارمندان

به عنوان یکی از راهکارهایی برای فروش بیشتر، پیشنهاد می‌کنیم از واحد مدیریت منابع انسانی خود بخواهید که کارمندانتان را آموزش دهد و آن‌ها را تشویق کند تا در ساعات غیر کاری نیز نسبت به جذب مشتری برای شما اقدام کنند. آن‌ها را در فرآیند فروش دخیل کنید و به آن‌ها پورسانت فروش بدهید تا انگیزه داشته باشند. 

فراموش نکنید که از راه های فروش در بلند مدت و موفقیت کسب و کار شما در بلند مدت تنها با نیروی انسانی خوب و باانگیزه امکان پذیر است.

استفاده از کارمندان در فرآیند فروش

فروش بیشتر با روش های درآمدی متفاوت

برخی فکر می کنند برای افزایش فروش فقط باید کاری کنند که کالا یا خدماتشان بیشتر خریده شود. اما این تنها یکی از راهکارهای فروش موفق است. فقط به فروختن کالا فکر نکنید و روش‌های کسب درآمدی دیگری نیز به کسب‌وکار خود اضافه کنید، روش‌هایی مثل اجاره دادن، فروختن عضویت، فروش خدمات، فروش نصب و اجاره، فروش پشتیبانی و …

به این فکر کنید که چه چیزهایی را می‌توانید اجاره دهید، در چه کارهایی می‌توانید حق عضویت بفروشید، چه خدماتی را می‌توانید به مشتریان ارائه کنید و در ازای آن پول دریافت کنید.

مقاله مرتبط: روش های انگیزه دادن به کارمندان چیست؟

۲۵. مشخص کردن اولویت های فروش، از راهکارهای فروش موفق

در طی مشاوره ها و آموزش هایی که به مدیران ارائه می دهیم، متوجه شدیم که خیلی ها اولویت های خود را در فروش درست رعایت نمی کنند. اکثر آن ها فکر می کنند که برای فروش بیشتر باید پول خرج کنند، تبلیغ کنند و مشتری جدید پیدا کنند. اما نگاه ما کاملا متفاوت است: روش های کم هزینه تر اثرگذاری بیشتری در فروش دارند.

به عنوان مثال اولویت فروش شما اول باید حفظ مشتریان فعلی باشد. جذب مشتری جدید ۵ تا ۱۰ برابر حفظ مشتری فعلی برای شما هزینه خواهد داشت. ازخودتان بپرسید که چقدر برای حفظ مشتریان فعلی خود برنامه ریزی کرده اید؟ چه خدماتی به مشتریان خوش حساب خود می دهید؟

اکثر کسب و کارهایی که برای مشاوره افزایش فروش و راه های فروش به گروه اقیانوس آبی مراجعه می کنند، سیستمی برای این کار ندارند و مشتریان خود را فراموش می کنند.

۲۶. عدم استفاده از روش دمبلی در فروش

تحقیقات نشان داده است که هزینه جذب یک مشتری جدید ۵ تا ۱۰ برابر هزینه حفظ مشتریان فعلی است. متأسفانه در ایران به حفظ مشتریان کنونی اهمیت زیادی داده نمی‌شود و به جذب رضایت مشتری تازه وارد اهمیت بیشتری داده می‌شود که به آن روش دمبلی گفته می‌شود.

در روش دمبلی مشتریان راضی و قدیمی خدمات کمتری دریافت کرده و قیمت بالاتری پرداخت می‌کنند و مشتریان جدید و اهل چانه‌زنی خدمات و تخفیف بیشتری دریافت می‌کنند. این کار زیان بزرگی برای کسب و کارها است و باعث می شود مشتریان خوب خود را از دست بدهند.

اولویت های فروش شما باید این موارد باشند:

  • حفظ و وفاداری مشتریان فعلی
  • بیش فروشی به مشتریان فعلی
  • تمرکز روی محصولات سودآور
  • معرفی مشتری از مشتریان فعلی
  • بازگرداندن مشتریان گذشته و غیرفعال
بیش فروشی، فروش مکمل، کم فروشی

۲۷. بیش فروشی

بیش فروشی از راهکارهای فروش موفق است که در آن مشتری ترغیب می‌شود خرید بیشتری انجام دهد و شما علاوه بر محصول اصلی، محصولات جانبی هم به او خواهید فروخت. با پیشنهاد بسته کامل‌تری از محصول اصلی، شما مشتری را ترغیب به خرید کالای دوم می‌کنید که در نهایت برای شما سود بیشتری خواهد داشت.

مثلاً به افرادی که ساندویچ خریده‌اند، پیشنهاد پکیج کامل ساندویچ، سالاد، نوشابه و سیب‌زمینی داده می‌شود که نوعی بیش فروشی است. یکی از بهترین راه‌های بیش فروشی این است که به مشتری بگویید با این کار چقدر از پولش ذخیره خواهد شد و اگر این خرید را انجام ندهد چقدر ضرر خواهد کرد.

بیش فروشی

۲۸. فروش مکمل

یکی دیگر از راه های فروش، فروش مکمل است که شما علاوه بر محصول اصلی، به مشتری محصولات مکمل محصول اصلی را نیز می فروشید. مثلاً پس از خرید موبایل به شخص مورد نظر محافظ صفحه،‌ کاور گوشی و … را پیشنهاد می‌دهید تا سود بیشتری به دست بیاورید.

فروش مکمل

۲۹. کم‌فروشی

اکثر بازاریابان و فروشندگان با تکنیک بیش فروشی و فروش مکمل آشنایی دارند، اما راهکار فروش دیگری نیز به نام کم فروشی وجود دارد که می‌تواند روی افزایش فروش شما مؤثر باشد.

کم‌فروشی یعنی زمانی که مشتری از شما کالایی را درخواست کرد، به او یک برند خوب و گران را پیشنهاد می‌دهید و یک برند ارزان‌تر را به او معرفی می کنید. با این روش مشتری اگر قادر به خرید گزینه اول نبود، به ‌جای ترک مغازه شما گزینه دوم را خواهد خرید.

۳۰. افزایش فروش با سیستم سازی فروش

آیا می دانید که بیشتر بی نظمی ها در فروش شما، از عدم سیستم سازی کسب و کارتان نشئت می گیرد؟ علاوه بر شگردهای فروش که به آن ها اشاره کردیم، اگر سعی کنید در راستای سیستم سازی فروش سازمان خود قدم بردارید، دیگر لازم نیست شما تمام کارها را انجام دهید. سیستم شما این کار را برای شما انجام خواهد داد!

چطور در سال ۲۰۲۴ فروش خود را افزایش دهیم؟

در ادامه داغ‌ترین استراتژی های فروش برای سال ۲۰۲۴ را همراه با نکات قابل اجرا گردآوری کرده ایم. این نکات را برای فروش بیشتر و رسیدن به اهداف فروش خود حتما دنبال کنید!

شخصی سازی بازاریابی

شخصی‌سازی یکی از داغ‌ترین استراتژی‌های فروش در سال ۲۰۲۴ خواهد بود. بازاریابی شخصی به شما این امکان را می‌دهد که محتوای سفارشی‌سازی شده برای بهبود تجربیات خریدار و ایجاد روابط مثبت با مشتریان بالقوه خود تولید کنید.

شما می‌توانید با شناسایی آرمان‌ها، علایق، اهداف، عادات رسانه‌های اجتماعی و الگوهای خرید مخاطبان خود، محتوای بازاریابیتان مثل ایمیل‌ها، پیام‌ها و پیشنهادات خود را برای آن ها شخصی سازی کنید. آمار نشان می دهد که:

  1. ۹۱ درصد از مصرف کنندگان بیشتر از برندهایی خرید می کنند که توصیه ها و پیشنهادات مربوط با سلایق هر یک از خریداران را ارائه می دهند.
  2. ۸۰ درصد خریداران بیشتر از برندهایی که تجربیات شخصی ارائه می دهند خرید می کنند.
  3. ۷۲ درصد از مصرف‌کنندگان فقط با پیام‌های شخصی‌شده ترغیب به خرید می شود.( مثل پیام هایی که نام مخاطب در آن ها ذکر شده است.)

سرعت بالای بارگذاری صفحات وب سایت

سرعت بارگذاری سریع جزء ضروری یک صفحه فرود با تبدیل بالا و فروش بیشتر است، به ویژه برای کسانی که با موبایل وارد وب سایت شما می شوند. سرعت بارگذاری صفحه می‌تواند مستقیماً بر تبدیل‌های فروش تأثیر بگذارد و به همین دلیل است که یکی از راهکارهای فروش برای سال ۲۰۲۳ است.

صفحاتی از وب سایت شما که دیر لود می‌شوند، می‌توانند بر روند خرید تأثیر منفی گذاشته و منجر به رها شدن سبد خرید شوند. شاید بپرسید چرا زمان بارگذاری وب سایت انقدر مهم است؟ زیرا:

  1. ۴۰ درصد از مصرف کنندگان سایتی را که بیش از ۳ ثانیه طول می کشد تا باز شود را رها می کنند!
  2. ۴۷ درصد از مردم دوست دارند صفحات وب در ۲ ثانیه یا کمتر بارگذاری شوند.
  3. یک سایت تجارت الکترونیک که روزانه ۱۰۰۰۰۰ دلار درآمد دارد، به دلیل تأخیر ۱ ثانیه در بارگذاری صفحه، می تواند ۲.۵ میلیون دلار در سال از دست بدهد.
  4. هر ثانیه تاخیر در پاسخگویی صفحه می تواند منجر به کاهش ۷ درصدی در تبدیل شود.

جمع بندی

ما در مشاوره های مدیریتی اقیانوس آبی با مدیران زیادی که به دنبال راهکارهای فروش هستند ملاقات می کنیم و طبق تجربه می دانیم که اکثر مدیران از مشکلات فروششان آگاه هستند، اما در چگونگی پیاده سازی یک سیستم براری اجرای راه های فروش و بازاریابی حرفه ای به مشکل بر می خورند، که دلایل آن عدم مدیریت درست زمان، نداشتن دانش و تخصص در زمینه فروش و ندانستن نحوه و ترتیب اجرا است یعنی نمی دانند برای افزایش فروش باید از کجا شروع کنند.

افزایش فروش برای رشد برند شما بسیار مهم است. اما حقیقت این است که هر سال که می گذرد، رسیدن به اهداف فروش سخت تر می شود. در سال ۲۰۲۱  کووید ۱۹ به ما آموخت که هیچ چیز قطعی نیست و اگر می‌خواهیم کسب‌وکارمان رونق بگیرد یا بقای خود را حفظ کند، باید یک قدم جلوتر از راهکارهای فروش فعلی باشیم.

ما نمی توانیم آینده را ببینیم، بنابراین، اکنون که COVID چشم انداز فروش را برای آینده تغییر داده است، چگونه تعیین کنیم که در این موقعیت از چه تکنیک هایی برای افزایش فروش در سال جدید استفاده کنیم و در عین حال مشتریان خود را در اولویت قرار دهیم؟

امیداریم در این مطلب توانسته باشیم تا حدی شما را با راهکارهایی برای فروش بیشتر آشنا کنیم و به افزایش فروش کسب و کارتان کمک کنیم. برای دریافت کامل راهکار های افزایش فروش، کتاب ۱۰۱ تکنیک افزایش فروش را حتما بخوانید.

سوالات متداول در حوزه فروش

۱. فروش چیست؟

فروش مجموعه فعالیت هایی است که فروشنده انجام می دهد تا به خریدار در انتخاب کالای مورد نظر خود کمک کند. فروش را می توان نقطه پایانی بازاریابی نیز دانست.

۲. مراحل فروش چیست؟

فروش شامل سه مرحله است:
۱- فعالیت های قبل از فروش
در این مرحله شما به مهارت های ارائه در فروش، نحوه برخورد با مشکلات و دغدغه های مشتری و مهارت مذاکره با مشتری نیاز دارید.
۲- عملیات فروختن
در این مرحله باید با نحوه عقد قرارداد با مشتری، تعیین قیمت محصول و قوانین تخفیف دادن در زمان فروش آشنایی داشته باشید.
۳- فرایند های پس از فروش
در این مرحله از فروش باید برای کسب رضایت مشتری پس از خرید تلاش کنید. پس باید مهارت ارتباط با مشتری را بیاموزید.

۳.چرا نمی فروشم؟

برخی مشتریان به خاطر قیمت بالا از شما خرید نمی‌کنند، چون فقط گزینه‌های ارزان‌تر را می‌خرند و تنها معیار آن‌ها برای سنجیدن ارزش، قیمت است. اما این دسته از مشتریان فقط درصد بسیار کمی از خریداران را تشکیل می‌دهند. اکثر خریداران می‌دانند که ارزان‌ترین و بهترین هیچ‌گاه باهم همراه نمی‌شوند.
از راهکارهای فروش این است که به آن ها کمک کنید تفاوت شما را با سایر رقبا درک کنند. شما فروشتان را به خاطر عدم ایجاد ارزش کافی در معامله از دست‌ می‌دهید و یا این که به مشتری کمک نمی‌کنید که تفاوت شما با دیگران را درک کند.

۴.۸ ۴۲ رای ها
امتیاز بدهید

اشتراک گذاری با دوستانتان در :

جهت دانلود PDF ایمیل و شماره موبایل خود را وارد کنید.
این مطالب را هم حتما بخوانید
دوره آموزشی مرتبط
در دوره اینستا پلاس، با تمامی ابزارها برای تولید محتوا، انواع پلتفرم های ارائه محتوا، روش های اصولی هشتگ و کپشن نویسی، روش های افزایش فالوئر و هر آنچه برای بازاریابی ایستاگرامی نیاز دارید را آموزش می بینید.

67%   ۱۸,۰۰۰,۰۰۰ ریال ۶,۰۰۰,۰۰۰ ریال

در این دوره تکنیک های موثر دیجیتال مارکتینگ و ابزار ها و مهارت ها و روش های نوین بازاریابی آنلاین به طور کامل به دانش پذیران عزیزان آموزش داده  خواهد شد.از جمله مباحث و سر فصل های این دوره را میتوان ورود  به دنیای بازاریابی دیجیتالی، فرصتهای دنیای دیجیتال برای کسب و کار شما، برنامه ریزی برای شکار فرصتها، ترافیک، تبدیل، تحلیل و تثبیت را نام برد.
ابزار رفتارشناسی DISC به شما کمک می کند تا نوع مدل رفتاری خود و دیگران را بشناسید، روش درست برقراری ارتباط با افراد و نحوه تطبیق خود با شرایط را بیاموزید. 

7%   ۶۰۰,۰۰۰ ریال ۵۶۰,۰۰۰ ریال

در زمان رکودی بازار و خرابی بازار استراتژی قیمت گذاری ما باید به چه شکلی باشد که بعد از گذران این دوره به مشکل برنخوریم و بخاطر یکبار اشتباه حاشیه سودتان را از دست بدهید.خیلی از کسب و کارها وقتی بازارشون خراب میشه تیشه به ریشه کسب و کارشون میزنند. در این شرایط کسب و کارها وارد یک رقابت قیمتی می شوند و قیمت محصولاتشان رو به دلیل شرایط بازار و برای اینکه مشتریانشان رو از دست ندهند پایین می آورند و سودشون کم می شود.

 در این محصول ویدئویی شما با متدهای قیمت گذاری در شرایط رکود اقتصادی آشنا می شوید.

6%   ۴۸۰,۰۰۰ ریال ۴۵۰,۰۰۰ ریال

اشتراک در
اطلاع از
80 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
امین جاجرودی

سلام و عرض ادب. راه های فروش بسیار عالی و کاربردی بود ممنون از شما

آخرین ویرایش 2 سال قبل توسط امین جاجرودی
پگاه جلالی

ممنونیم ار انتقال نظر شما مدیر عزیز

آخرین ویرایش 2 سال قبل توسط پگاه جلالی
حسین فیروزی

ویدئو قانون هفت ثانیه ای عاااااالی بود. راه های فروش این مقاله خیلی کاربردی بودن

آخرین ویرایش 2 سال قبل توسط حسین فیروزی
پگاه جلالی
پاسخ به  حسین فیروزی

سپاس. فروش تلفنی برای خیلی ها چالش هست و این ویدئو خیلی می تونه کمک کنه

فلاحتی

یکی از روش های افزایش فروش از نظر من قیمت گذاشتن درست روی محصولات هست. اینطوری انگار قدم صفر رو درست برداشتیم

آخرین ویرایش 2 سال قبل توسط فلاحتی
پگاه جلالی
پاسخ به  فلاحتی

سلام همراه عزیز اقیانوس آبی. بله دقیقا درسته. اگر قیمت محصول درست و اصولی انتخاب نشه، قطعا به مرحله فروش و انتخاب توسط مشتری نمی رسه. برای اطلاعات بیشتر در مورد نحوه قیمت گذاری و تعیین قیمت محصولات کلیک کنید.

آخرین ویرایش 2 سال قبل توسط پگاه جلالی
ادهمی سایه

امیدوارم مطالبتون در زمینه راه های فروش هر روز بهتر از قبل بشه. من مطلب قیف فروش رو خیلی دوست داشتم و یه درک جدید از ریزش مشتری ها بهم داد

آخرین ویرایش 2 سال قبل توسط ادهمی سایه
پگاه جلالی
پاسخ به  ادهمی سایه

سلام خانم ادهمی عزیز. خوشحالیم که مطالب وب سایت برای شما مفید بودن. بله مبحث قیف فروش بسیار مهم هست و مدیرانی که ازش استفاده می کنن موفق تر هستن.

میرجلال

با سلام.من در دوره های حضوری مدیر پولساز شما شرکت کردم. علاوه بر این راهکارهای فروش که خیلی هم کاربرد دارن، پیشنهاد می کنم دوستان این فیلم ها رو هم که آقایان احمدی به ما معرفی کردن ببینن. هم فیلم های قوی و هم آموزنده هستند. البته با دید مدیریتی ببینید! 
Social Network، The Founder، Thank You for Smoking، The Intern، Moneyball

آخرین ویرایش 2 سال قبل توسط میرجلال
پگاه جلالی
پاسخ به  میرجلال

سلام جناب میرجلال عزیز. خوشحالیم که راه های فروش ما تونسته به شما کمک کنه. از پیشنهاداتتون هم بسیار ممنونیم

آخرین ویرایش 2 سال قبل توسط پگاه جلالی
asadipour

سلام. ممنون از مطلب خوبتون. یه سوالی کهبرام پیش اومده اینه که آیا بین فروشنده و بازاریاب تفاوت هست؟ چون فروشنده تا بازاریابی بلد نباشه نمی تونه بفروشه

پگاه جلالی
پاسخ به  asadipour

سلام خدمت شما.
بله قطعا بین این دو تفاوت هست. فروشنده محصولی دارد که می خواهد بفروشد پس باید متقاعد کردن مشتری به خرید را بلد باشد. اما بازاریاب طیفی از محصولات دارد و می خواهد مطمئن شود با نیاز مشتریان همخوانی دارند. فعالیت‌های فروشنده را می توان قانع کردن مشتری به خرید برای رفع نیازهایش دانست و فعالیت بازاریاب را تحلیل بازار، تبلیغ، فروش، روابط عمومی، خدمات و رضایت مشتری.

انتظاری

یکی از راه های فروش که من خیلی امتحان می کنم، دادن دو انتخاب به مشتری هست. اکثر اوقات مشتریان یکیش رو انتخاب می کنن و بدون خرید مغازه ما رو ترک نمی کنن.

آخرین ویرایش 2 سال قبل توسط انتظاری
پگاه جلالی
پاسخ به  انتظاری

سلام. بله دقیقا. یکی از راهکارهای فروش موفق همین هست. در دو انتخاب احتمال خرید بیشتر است تا در یک انتخاب
مثلا در فروش آنلاین در کنار فراخوان خود یک گزینه دیگر هم بگذارید که مشتری بتواند انتخاب کند ولی به طوری که هر دو گزینه به یک هدف برسند.

آخرین ویرایش 2 سال قبل توسط پگاه جلالی
علی سراج

سلام. مشکل من اینه که نمی تونم مشتریام رو حفظ کنم و هیچ وقت مشتری کافی ندارم. راهکار فروش مربوط به این مشکل چی هست؟

پگاه جلالی
پاسخ به  علی سراج

سلام و وقت بخیر.
این مشکل رو خیلی از فروشندگان دارند. شما باید به مشتری کمک کنید ترس از تصمیم‌گیری را پشت سر گذاشته و اولین خرید را از شما انجام دهد. راهکار فروش مربوط به این بخش این است که یک درخواست حداقلی از مشتری داشته باشید که نتواند ان را رد کند. به این راهکار فروش ” پیشنهاد رد نشدنی” می گویند. مثلا می توانید محصولی که سود کمی دارد را با تخفیف زیاد به مشتری پیشنهاد کنید تا خرید اول را از شما انجام دهد. بعد از ان می توانید از تکنیک های فروش دیگری که در مقاله به ان ها اشاره شده برای نگه داشت مشتری استفاده کنید.

علیرضا

خیلی از روش‌ها مثل تبلیغ در رادیو، تلوزیون، بیلبورد و مجلات و روزنامه‌ها خیلی گرون هستن و مناسب کسب و کارهای کوچک‌ نیستند. راهکارهای فروش شما اکثرا رایگان یا کم هزینه هستند و خیلی برای من کاربردی بودن. من مجتمع نان دارم.

پگاه جلالی
پاسخ به  علیرضا

سلام. وقت بخیر
بله ما در موسسه اقیانوس آبی سعی داریم که ابتدا تمام راهکارهای فروش رایگان و ارزان رو به مدیران معرفی کنیم و در انتها روش های هزینه بر را به ان ها پیشنهاد می دهیم. بع عنوان مثال یکی از راهکارهای فروشی که اصلا هزینه ای ندارد این است که مزایای محصول که باعث کاهش هزینه‌، وقت و حل مشکلات مشتری می‌شود را برجسته کنیدو به او نشان دهید که در صورت خرید چه کاری را راحت‌تر می‌تواند انجام دهد؟ چه احساس بهتری پیدا می‌کند؟ چه ارزشی به زندگی او اضافه می‌شود؟ چه تغییر مثبتی در سبک زندگی او ایجاد می‌شود؟ محصول چگونه باعث صرفه‌جویی در زمان و هزینه مشتری می‌شود؟

آخرین ویرایش 2 سال قبل توسط پگاه جلالی
گلشن

از راهکارهای فروش که من خیلی ازش استفاده می کنم خرید ازمایشیه! کار من فروش سرویس های انلاینه و اینکه اجازه بدی مشتری یه مدت محدودی از کالا یا خدمت تو استفاده کنه، باعث جلب اعتمادشون میشه و در اکثر اوقات خرید انجام میدن.

پگاه جلالی
پاسخ به  گلشن

سلام. بله دقیقا همینطور هست. فراهم کردن دوره آزمایشی، از راهکارهای فروش در جهت جلب اعتماد مشتری هست. یعنی به آن‌ها اجازه دهید به صورت رایگان، خدمات یا محصولات شما را برای مدت کوتاهی امتحان کنند. علاوه بر سرویس های آنلاین، در خدمات آفلاین هم ایجاد چنین تجربه‌ای در بسیاری از اوقات می‌تواند موثر باشد. اگر هم خدمات خاصی ارائه نمی‌کنید و یک فروشگاه، مثلا سوپرمارکت دارید، باید از روش‌های دیگری سعی کنید اعتماد مشتریانتان را جلب کنید. مثلا در اولین خریدشان یک تخفیف قابل توجه در نظر بگیرید تا ترغیب شوند به جای رقبا، این بار به سراغ شما بیایند. این کار، به ویژه در شروع مسیر هر کسب و کاری برای جذب مشتری لازم و مهم است.

بهابادی

یکی از راهکارهایی برای فروش بیشتر ایجاد تمایز نسبت به رقبا هست. این موضوع واقعا در ذهن مشتری تاثیر زیادی دارد.

پگاه جلالی
پاسخ به  بهابادی

سلام جناب بهابادی. جواب این سوال که چرا مشتری‌های هدف باید به سراغ شما بیایند و شما را به رقیبتان ترجیح دهند و اینکه شما چه حس خاصی را ایجاد می‌کنید که دیگران ایجاد نمی‌کنند، در تمایز شماست.
کافی است به شرکت‎های بزرگی که طرفداران پر و پا قرص دارند نگاه کنید. اپل، پپسی، نوتلا.. همه این برندها، رقبای سرسختی دارند، اما طرفداران خود را غرق حسی کردند که جای دیگری نمی‌توانند آن را تجربه کنند. چه یک سوپر مارکت کوچک داشته باشید و چه یک کسب و کار بزرگتر، از راه های فروش این است که برای ایجاد این حس خاص در مشتری راهی پیدا کنید.

آخرین ویرایش 2 سال قبل توسط پگاه جلالی
بوستانی مریم

راهکارهای فروش که در مورد استفاده درست از کلمات هنگام فروختن باشه چی هست؟

آخرین ویرایش 2 سال قبل توسط بوستانی مریم
پگاه جلالی

از راهکارهای فروش بیشتر این است که مشتری از طرز صحبت شما رضایت داشته باشه، ولی اگر عکس این باشد و از طرز برخوردا شما ناراضی باشد سبب کاهش میزان فروش می‌شود و این یک امتیاز منفی برای شما و کسب و کارتان است. از کلماتی مثل ساده، تضمینی، تخفیف، محدود، رایگان، انحصاری و … استفاده کنید زیار قدرت بالایی در ترغیب مشتری به خرید دارند.

hossein

به نظر من یکی از راهکارهای فروش این هست که فروشنده‌ به کالای خودش ایمان داشته باشه و اشتیاق خودش رو به مشتری هم منتقل کنه 

پگاه جلالی
پاسخ به  hossein

سلام. بله کاملا درست می فرمایین.
برای نشان دادن علاقه‌تان به محصول، راه‌های فراوانی وجود دارد.
از نقش زبان بدن در بازاریابی و لحن سخن گفتن، غافل نشوید. اگر در مورد محصول واضح صحبت کنید و در زمان بحث کردن در مورد آن از حالات مختلف صورت استفاده کنید، می‌توانید انرژی و اشتیاق‌تان را به مشتری منتقل کنید، ولی اگر در پاسخِ دادن به پرسش‌های مشتری در مورد محصول، زیر لب و آرام صحبت کنید یا دست به سینه بایستید، چنین به نظر می‌رسد که شما فردی سرد و غیرصمیمی هستید یا به آن محصول اهمیتی نمی‌دهید.
در مورد چگونگی استفاده‌ی خودتان یا مشتریان راضی دیگر از محصول توضیح دهید. صحبت کردن از ماجراهایی در مورد محصول موجب می‌شود مشتریان اعتماد بیشتری به آن پیدا کنند. برای نمونه، برای فروش شامپو، می‌توانید به مشتری بگویید: «موهای من معمولا خیلی وِزکرده و فِردار است، ولی از زمانی که از این شامپو استفاده می‌کنم، موهایم به صافی و نرمی‌ای که می‌بینید، شده است.»

ali alavi

سلام. به نظر من توی کسب و کارهای امروز که اکثر خدمات و محصولات رو میشه هر جایی پیدا کرد، خدمات مشتری میتونه تمایز خوبی ایجاد کنه و خیلی در افزایش فروش و جذب مشتری تاثیر داشته باشه.

آخرین ویرایش 2 سال قبل توسط ali alavi
پگاه جلالی
پاسخ به  ali alavi

سلام. هیچ موقع نباید خدمات مشتری را نادیده بگیرید. از درک مشتری از کیفیت خدماتتان یا نحوه پاسخگویی پرسنل به مشتری آگاه باشید. زیرا اگر این موارد به درستی انجام شوند باعث تبلیغ دهان به دهان شده که بسیار برای برای تجارت شما ارزشمند خواهد بود.

nabiollahi

اگر نتونیم قیمت رو پایین بیاریم که مشتری راضی بشه، چطور می تونیم بهش بفروشیم؟

پگاه جلالی
پاسخ به  nabiollahi

سلام. بله گاهی مواقع تغییر قیمت ها یا شرایط پرداخت می تواند تقاضای بازار را برای محصولات یا خدمات شما بیشتر کند. اما باید مراقب باشید که رقبای شما چه چیزی ارائه می دهند و حاشیه سود شما چقدر است تا بتوانید هزینه خود را به درستی و بدون ضرر کاهش دهید. اگر کاهش قیمت شما امکان پذیر نیست، میتوانید با تغییر شرایط پرداخت و یا انواع تخفیف های غیر نقدی به او بفروشید.

سیده ساجده مهلا موسوی بیوکی

ممنون از مقاله جامع و کاملتون

پگاه جلالی

ممنونم خانم موسوی. امیدوارم این مقاله تونسته باشه به شما در فروش بیشتر کسب و کارتون کمک کنه

safirzade

یکی از راهکارهای فروش موفق اینه که با مشاوره و آگاهی دادن به مشتری، به آن ها را در خرید و انتخاب کمک کنید. مثلا با تولید محتوای تصویری، صوتی و مقالات مزایای محصولات رو بهشون بگیم و بهشون اموزش بدیم

پگاه جلالی
پاسخ به  safirzade

سلام و وقت بخیر. بله تولید محتوا یکی از راهکارهای فروش موفق و بسیار زودبازده هست.

alireza

اگثر این راهکارها مربوط به محصول هستن. چه راهکار فروش مربوط به تیم فروش و عملکرد اونها دارید؟

پگاه جلالی
پاسخ به  alireza

سلام و قت بخیر. اگر شما برای تیم فروشتان هدف و چشم اندازی تعیین نکرده‌اید، هیچ پیشرفت مثبتی در تیم فروش شما رخ نخواهد داد. در این حالت تیم فروش شما زمان و هزینه زیادی را بدون دستیابی به هدف خاصی، صرف نموده است. اهداف شما باید در بازه های زمانی سالانه، فصلی، ماهانه، هفتگی و روزانه تعیین شده و به تیم فروش منتقل شوند. باید در مسیر دستیابی به اهداف تعیین شده از تیم فروشتان حمایت کنید و برای آن ها انگیزاننده‌های گوناگونی را تدارک ببینید.

نجوا

تجربه ای که من در افزایش فروش دارم اینه که در صورتی که مردم متوجه شوند شما قصد دارید محصولی را به آن ها بفروشید، به سرعت گارد گرفته و واکنش منفی نشان می‌دهند؛ بنابراین تمرکزتان را برای کمک و مشاوره دادن به مشتریان، قرار دهید.

پگاه جلالی
پاسخ به  نجوا

سلام. بله درسته. برای بیشتر فروختن باید سعی کنید بیشتر مشاور باشید تا فروشنده

حامدی

من در مورد تکنیک بومرنگ از یکی از همکارام شنیدم. چجوری برای فروش بیشتر باید ازش استفاده کنم؟

پگاه جلالی
پاسخ به  حامدی

سلام و وقت بخیر. تکنیک بومرنگ در فروش، فرآیند تبدیل اعتراضات مشتری به دلیلی برای انتخاب و خرید این کالا است. در این روش زمانی که مشتری به انتقاد از محصول شما می‌پردازد، شما از موضوع انتقاد یک مزیت می‌سازید؛ برای مثال، شخصی برای خرید یک جفت کفش به شما مراجعه می‌کند. شما به او کفش بدون پاشنه‌ای را پیشنهاد می‌دهید اما مشتری به شما می‌گوید به دلیل قد کوتاه و وزن بالای من، این کفش مناسب نیست. در چنین شرایطی یک فروشنده حرفه‌ای فوراً پاسخ می‌دهد که دقیقاً به این دلیل که شما کمی اضافه وزن دارید، کفش بدون پاشنه را به شما پیشنهاد کردم.

ابراهیمی

شناخت کامل مشتری هم میتونه خیلی روی فروش تاثیر داشته باشه. این که چه جنسی و چه سنی و با چه شخصیتی از ما خرید می کنن.

پگاه جلالی
پاسخ به  ابراهیمی

سلام. وقت شما بخیر بله کاملا درسته. برای فروش بیشتر باید سعی کنید فکر، سلایق و نیازهای مشتری‌هایتان را به صورت کامل بشناسید تا خدمات درست و مناسبی را به آن‌ها ارائه کنید.
برای شناخت مشتری‌هایتان می‌توانید به سوالات زیر پاسخ دهید:
• مشتری‌های کسب و کار من چند ساله هستند؟
• بیشتر خریداران مرد هستند یا زن؟
• مجرد هستند یا تشکیل خانواده دادند؟
• درآمد ماهیانه آن‌ها حدودا چه قدر است؟
• میزان تحصیلاتشان چه قدر است؟

مهتاب ناطق

یکی از روش های فروش موفق که من دیدم در فروشگاه ها استفاده میکنن ایجاد محیط مناسب و دلپذیره، برای اینکه مشتری بیشتر اونجا بمونه و بالاخره یه چیزی بخره

پگاه جلالی
پاسخ به  مهتاب ناطق

سلام. بله دقیقا درسته. برای فروش بیشتر بکوشید مدت توقف مشتری در فروشگاه تان را افزایش دهید. این توصیه به ویژه برای فروشگاه های بزرگ بسیار حائز اهمیت است. نورپردازی مناسب، پخش موسیقی ملایم در فضا، تعبیه جاهایی نرم و راحت برای نشستن و استراحت مشتریان، پراکندن رایحه ای نرم در محیط و … روش های متعارفی برای افزایش مدت حضور مشتری در فروشگاه هستند. حتی فروشگاه های و مراکز تجاری بزرگ، ساعت دیواری نیز در محیط نصب نمی کنند و به فضای بیرون پنجره نمی گذارند تا مشتریان متوجه گذر زمان نشوند.

Ali shekari

سلام. ممنون از مطل عالی که نوشتین. یک سوالی دارم: چطور میشه فروش کالاهای فانتزی رو بیشتر کرد؟

پگاه جلالی
پاسخ به  Ali shekari

سلام. ممنون از انتقال نظرتون.
کالاهایی که جزو ضروریات نیستند را درست مقابل چشم و دست مشتریان قرار دهید. کمتر کسی به یک سوپرمارکت می آید تا یک شکلات رنگی بخرد ولی خیلی ها هر روز به سوپرمارکت می روند تا شیر و ماست بخرند. بنابراین اگر یخچال لبنیات پشت ویترین ها باشد مشکلی ایجاد نمی کند ولی شکلات های رنگی باید روی پیشخوانی باشد که مشتری برای حساب کردن پول به آنجا می آید و ممکن است با دیدن آنها یکی را نیز در لحظه آخر بردارد

گلستانی رضا

من در یکی از کلاس های فروشی که شرکت کردم، گفتن هیچ وقت نگیم جنس موجود نداریم. به جاش بگیم یه چیز بهتر داریم که مشتری از فروشگاه ما خارج نشه.

پگاه جلالی
پاسخ به  گلستانی رضا

سلام. وقتتون بخیر. بله کاملا درست می فرمایین
به عنوان یک فروشنده، اگر کالایی را ندارید، در پاسخ به مشتری نگویید: نه! متاسفانه موجود نداریم. بلکه از این جملات استفاده کنید:
– از آن بهترش را داریم.
– برند دیگری داریم که می تواند نیازتان را بر آورده کند.
– تا دو روز دیگر خواهیم آورد.

طاهری فر

آگاهی برند هم میتونه روش خوبی برای فروش بیشتر باشه. مثلا با برگزاری رویدادها یا پشتیبانی مالی از تیم‌های محبوب محلی یا حتی ملی، آگاهی از برند خود را افزایش دهیم

پگاه جلالی
پاسخ به  طاهری فر

سلام. بله آگاهی از برند خیلی میتونه در افزایش فروش موثر باشه. برای آشنایی بیشتر با مبحث برندسازی کلیک کنید.

اشکان علوی

بسیار عالی و کاربردی بود. من برای فروش آنلاین محصول جدیدم چنتا تکنیک خوب از دل این مطلب بیرون کشیدم و یادداشت کردم و تازه خود این تکنیک ها به من ایده های جدید برای فروش بیشتر دادن.

پگاه جلالی
پاسخ به  اشکان علوی

سلام. خوشحالیم که مطلب ما تونسته تا این حد به شما کمک کنه. مقاله چطور فروش اینترنتی خود را بیشتر کنیم هم رو مطالعه بفرمایین.

kazemian

راز فروش بیشتر از نظر من و طبق تجربه ای که دارم، رها نکردن مشتریه. همیشه باید به روشی خودمون رو به مشتری یاداوری کنیم.

پگاه جلالی
پاسخ به  kazemian

سلام. بله متاسفانه فراموش کردن و بی توجهی به مشتریان بعد از اتمام سفارش از بدترین عاداتی است که خیلی از کسب و کارها مرتکب می شوند. سعی کنید به محض ثبت سفارش توسط مشتری، تمامی اطلاعات لازم را از طریق پیامک و ایمیل به مشتری ارسال کنید. حتی می توانید کوچک ترین جزئیات مربوط با سفارش را هم برای آن ها بفرستید. بعد از تکمیل سفارش، مجدداً اطلاعات مربوط به ارسال سفارش شامل روز و تاریخ و نحوه تحویل و مسائل مشابه را بازگو کنید..

راغب

سلام. خدا قوت. ممنون از مقاله جامع و کاملتون

rajabzade

یکی از بهترین مطالبی بود که درباره راهکارهای فروش خوندم.

اسپان

ممنون از شما، مطلب خوب و آموزنده ایی بود ، تقریبا با برخی از اطلاعات مذکور میشه یکسری تغییرات برای سازمان داشته باشیم ، اما بی شک استفاده از فناوری ، تبلیغات و خدمات دیجیتال مارکتینگ برای حوزه خدمات ویپ و خدمات شبکه کار خیلی سختی هست . ما در مجموعه اسپان رابین ارتباط تجربه‌های متفاوتی از هریک از این موارد را داشتیم اما در آخر به نتیجه دلخواه نرسیدیم

پگاه جلالی
پاسخ به  اسپان

سلام و وقت بخیر. ممنون از انتقال نظرتون. گاهی مواقع برخی تکنیک ها نیاز به یک سری اصلاحات پایه ای در سازمان دارن. گاهی فکر می کنیم کع مشکل از واحد فروشه ولی در واقع مشکل از منابع انسانی و یا سیستم سازی کسب و کار هست. برای هر کسب و کاری به خصوص اونهایی که تو حوزه های خاص فعالیت میکنن باید به صورت اختصاصی عارضه یابی صورت بگیره. در صورتی که تمایل به گرفتن مشاوره در حوزه فروش دارین، فرم پایین صفحه رو پر کنین تا همکاران من با شما تماس بگیرن.

جمالیان

چیزی که من از دوران کرونا یاد گرفتم اینه که برای فروش بیشتر باید تا میتونیم همه چیز رو سیستمی و اتوماتیک کنیم.

پگاه جلالی
پاسخ به  جمالیان

راز افزاریش فروش در سیستمی شدن هست. خیلی خوبه که تاثیر این حوزه رو در کسب و کارتون دیدن. پیشنهاد میکنم حتما مقاله سیستم سازی کسب و کار رو بخونین

najme

تعامل با مشتری مخصوصا در رسانه های اجتماعی این روزها که همه چیز اینترنتی شده خیلی در فروش بیشتر تاثیر داره

پگاه جلالی
پاسخ به  najme

سلام. بله قطعا همینطوره. پیشنهاد می کنم حتما مقاله فروش اینترنتی و راهکارهای آن را حتما بخونید.

پاک نیت

من این موارد را همواره رعایت می کردم ولی نکاتی که گفته بودین رو رعایت نمیکردم
فکر کنم اگر نکات را رعایت کنم بازدهی بیشتری بتونم بگیرم

پگاه جلالی
پاسخ به  پاک نیت

سلام. بله قطعا همینطوره. امیدواریم با رعایت این نکات نتیجه خوبی در راستای افزایش فروش خود بگیرید.

آرام دل

کاربردی و به شدت عالی 👏

پگاه جلالی
پاسخ به  آرام دل

🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

لطفی

الان که آخر سال هست به نظرم این مقاله ها به شدت برای مدیران که در سال آینده بتوانند کسب و کار خود را بهبود ببخشند خیلی خوب و عالیه

پگاه جلالی
پاسخ به  لطفی

سلام. بله کاملا درسته. این تکنیک های فروش برای ورود به سال جدید خیلی میتونن به مدیران کسب و کارها کمک کنن

شیرازی مقدم

من همیشه مشکل این رو دارم که رقیب من با این که قیمت بالاتری داره ولی فروش بیشتری رو داره
بعد از خواندن این مقاله فهمیدم چرا!؟

نامور

مقاله ای مفید و درجه یک
چون اصلا فکر نمیکردم مشتریان فعلی بیشترین سود را دارند
بعد از خوندن این مقاله با ی حساب کتاب ساده تو کسب و کارم به این موضوع پی بردم

roya

سلام وقت بخیر، برای تبلیغ در سایت های رایگان می تونید از سایت چچیلاس هم استفاده و کسب و کارتون رو معرفی کنید.

پگاه جلالی
پاسخ به  roya

سلام. ممنون از شما برای انتقال تجربتون🙏🏻🙏🏻

فرشید پاک نهاد

درود مقاله خیلی عالی بود و تا حالا نصفشو خوندم کاربردی بود و مطالب جدیدی گرفتم و به دیگران هم توصیه خواهم کرد موفق و پیروز باشید

کیانا

یکی از بهترین نرم افزار فکس هایی که دیدم این روزا یار بوده واقعا خیلی سامانه خوبیه

پگاه جلالی
پاسخ به  کیانا

سلام. ممنون از انتقال تجربتون با سایر مدیران و همراهان اقیانوس ابی🌹

سالاری

فروش ندارید چون برای مشتری ارزش ایجاد نمی‌کنید. بله گاهی اوقات بعضی از فروشندگان اصلا این موضوع رو رعایت نمیکنند و وقتی وارد مغازه میشی تا زمانی که خارج میشه شاید اصلا متوجه نشی که اون ها حضور تو رو متوجه شدند و بی تفاوت هستند.

پگاه جلالی
پاسخ به  سالاری

توجه فروشنده به خریدار میتونه نوعی ارزش باشه. البته اینکه فروشنده با هر روشی بتونه به جای کالا یا خدمات ارزش اون ها رو به مشتری بفروشه، راهکار فروش بسیار موثری هست

دشتی

معرفی مشتری از سمت مشتریان فعلی ایده خیلی خوبی بود و من استفاده کردم و جواب گرفتم. خیلی ممنون

پگاه جلالی
پاسخ به  دشتی

سلام. خوشحالیم که از نکات افزایش فروش اقیانوس آبی راضی بودین

پشتیبانی اقیانوس آبی

سوالی دارید ؟ یکی از روش های زیر را برای دریافت پیشتیبانی انتخاب کنید.

pdf مقاله حاضر است. با یک کلیک دانلود کنید: